Σπύρος Μπιμπίλας: Έκανα φωτογράφιση ως Μέγας Αλέξανδρος έτσι για να τη «σπάσω» σε μερικούς

Σπύρος Μπιμπίλας: Έκανα φωτογράφιση ως Μέγας Αλέξανδρος έτσι για να τη «σπάσω» σε μερικούς

«Ό,τι κι αν πεις, σου κάνουν bullying» ανέφερε μεταξύ άλλων

spiros-mpimpilas
Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων, για το bullying που έχει βιώσει, τις ξένες παραγωγές που έχει συμμετάσχει, αλλά και τη Μάρθα Καραγιάννη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά δήλωσε: «Στα 20 μου μου είχε γίνει πρόταση από αμερικανική παραγωγή να κάνω δοκιμαστικό για τον Μέγα Αλέξανδρο, λόγω της ομοιότητας. Σε λίγες ημέρες θα βγει μια φωτογράφισή μου ως Μέγας Αλέξανδρος, έτσι για να την σπάσουμε σε μερικούς που ό,τι κι αν πεις, σου κάνουν bullying».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε πιο αναλυτικά στις κακές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει. «Έχω δεχτεί πολύ bullyig για κάποια πράγματα. Ειδικά την περίοδο με τα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κάποιοι ήθελαν να με εμφανίσουν ως κιτς και τρας. Η σοβαροφάνεια είναι κακό πράγμα. Είχε συμβεί μια μικρή παρεξήγηση με τον Σταμάτη Φασουλή η οποία λύθηκε, μιλάω και με αυτούς που έχω συρθεί στα δικαστήρια», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqqmnxq0rf3d)

Όσο για τις ξένες παραγωγές που έχει συμμετάσχει όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε: «Παίζω σε μια ρωσική παραγωγή, έχω παίξει σε μια γιαπωνέζικη και σε μια αμερικανική και στο "Crown" που κόπηκε η σκηνή, αλλά θα παίρνω δικαιώματα».

Κλείσιμο
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο τον συνέδεε κάποτε μια δυνατή φιλία. «Σε ένα κεντρικό θέατρο έβαλαν το όνομά μου με τα νέα παιδιά και ο Φιλιππίδης μπήκε μπροστά κι είπε ότι είναι λάθος. Η δικαιοσύνη δεν έπεσε από τον ουρανό, άνθρωποι φτιάχνουν τους νόμους και μπορεί να είναι ατελείς ή να έχουν λάθη», είπε κλείνοντας.

Τέλος, είπε συγκινημένος για τη Μάρθα Καραγιάννη: «Η απώλειά της ήταν μεγάλο χτύπημα για μένα. Η Μάρθα ήταν ορόσημο στη ζωή μου. Μου έδειξε τι θα πει φιλανθρωπία χωρίς ο άλλος να ξέρει ότι την κάνεις. Αυτό το πράγμα της Μάρθας δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έχω αφήσει ένα ηχητικό για να παίξει στην κηδεία μου. Σε αυτό λέω ανάμεσα σε άλλα "ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ακόμα κι αν με πλήγωσαν"».


Ειδήσεις σήμερα:

«Η θάλασσα δεν έχει σύνορα» - Η Τσαπανίδου κάλεσε να ψάξουμε τη δήλωση στο Google και η ΝΔ απάντησε με βίντεο

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Κοκλώνη - Γιατί ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος


Γιατί οι Βέλγοι άφησαν ελεύθερο τον Τζόρτζι και όχι την Καϊλή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης