Μία από αυτές τις εκπομπές είναι και το «Super Κατερίνα» που θέλησε να επικοινωνήσει με τον ηθοποιό, αλλά εκείνος φάνηκε να ενοχλείται για τη ζωντανή σύνδεση έξω από το σπίτι του, καθώς έχει αρνηθεί σε όλα τα κανάλια να μιλήσει.
«Επομένως, το να είναι (η κάμερα) έξω από το σπίτι μου δεν είναι με τη δική μου έγκριση. Με πετύχατε εσείς. Για να μην συμβεί παρανόηση με τα υπόλοιπα κανάλια, ήσασταν έξω από το σπίτι μου χωρίς να το γνωρίζω» είπε στην Κατερίνα Καινούργιου.
Τότε εκείνη του απάντησε: «Ρε συ Σπύρο, τι κάνουμε τώρα; Θα μπορούσες να μην μιλήσεις. Αυτό μας νοιάζει τώρα;».
Δείτε βίντεο
Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέληξε: «Εμένα με νοιάζει. Θέλετε να μιλήσω ή να φύγω; Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή είχαμε συνεννοηθεί μία εβδομάδα πριν. Γι’ αυτό βγήκα. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ με τους άλλους» ανταπάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, με την παρουσιάστρια να ενημερώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε έρθει σε επικοινωνία και με τους δικούς της συνεργάτες.
«Και μαζί μας, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου» του απάντησε σε υψηλούς τόνους η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Έλενα Πολυκάρπου. Δυο λεπτά τώρα, παιδιά, γιατί η εκπομπή γίνεται ρεζίλι! Θα στείλουμε μήνυμα στον Λιάγκα, στη Φαίη, στη Δανάη και ποιοι είναι απέναντι να μην παρεξηγηθούν. Αν το πρόβλημα είναι να μην παρεξηγηθείς με τους άλλους, σταματάμε τη σύνδεση. Φιλάκια πολλά».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.