Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού μας» ο ζαχαροπλάστης τόνισε ότι αισθάνθηκε ανεπιθύμητος από τους συμπαίκτες του, ενώ επισήμανε παράλληλα, ότι πήγε ξανά στο ριάλιτι για τα παιδιά του.
«Είμαι καλά και υγιής και στην ψυχή και στο σώμα μου. Δεν περίμενα ότι θα φύγω, ήταν πολύ δύσκολη η ψηφοφορία. Θεώρησα υποκριτικό από πλευράς μου να χαιρετήσω αυτούς τους ανθρώπους και για αυτούς το θεωρώ το ίδιο υποκριτικό να χαιρετήσουν εμένα, από τη στιγμή που με ψήφιζαν συνεχώς και όλοι. Το θεώρησα υποκριτικό και δεν μου ταιριάζει, δεν κρατάω κακίες, τους αγαπάω όλους» είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqqophf3j4rd)
«Με τόσες φορές που είχα βγει υποψήφιος ένιωθα ανεπιθύμητος στην κόκκινη ομάδα, για αυτό και είχα βγάλει την κόκκινη μπαντάνα. Ποτέ δεν γλείφω και ποτέ δεν πουλιέμαι. Αγωνίζομαι για την οικογένειά μου, είχα πάει εκεί για να μπορέσω να προικίσω τα παιδιά μου» πρόσθεσε ο Κώστας Παπαδόπουλος.
«Τον νικητή του Survivor δεν τον έχω δει ακόμα στο παιχνίδι, ίσως δεν έχει μπει ακόμα» κατέληξε ο Κώστας Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΪ.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.