Ο παρουσιαστής δεν συμφώνησε με τη στάση της τραγουδίστριας και το πώς αντέδρασε απέναντι στον πρώην σύντροφό της, για το φλερτ του με την Καρολίνα Καλύβα.
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η άποψή μου, πετάξτε τη. Δεν γίνεται Ελευθερίτσα μου καλή, να νιώθεις ότι σε έχει εκθέσει αυτός ο άνθρωπος κι ενώ έχεις κρατηθεί και δεν έχεις τοποθετηθεί, να κάνεις ολόκληρο ταξίδι και να πληρώνεσαι για να τοποθετηθείς. Λυπάμαι».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqnf9d107gnl)
«Ούτε είναι ντροπή της Κύπρου ο Μάριος. Είναι οριακά μια τυπική συμπεριφορά ενός άντρα. Χαλαρώστε, αυτά γίνονται», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Εξήγησε μάλιστα, πως με την ίδια συμπεριφορά μπορεί να είχε δράσει και μια γυναίκα. «Οι γυναίκες δεν λέτε ψέματα άμα θέλετε κάποιον "σ'αγαπώ, σε λατρεύω, είσαι ο μόνος"; Κι είναι ο μόνος, απλά στην πρώτη σελίδα. Μην παθαίνουμε τρέλα. Για μένα έχει χάσει το δίκιο της», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας