Bella Thorne: Αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφα σε πικάντικες φωτογραφίες

Bella Thorne: Αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφα σε πικάντικες φωτογραφίες

Η ηθοποιός λέει πως θαυμαστής της έδωσε να υπογράψει πικάντικες φωτογραφίες της - μερικές από τις οποίες τραβήχτηκαν όταν ήταν ανήλικη 

Thorne
Η Bella Thorne αποκάλυψε ότι δεν αισθάνεται άνετα να υπογράφει αυτόγραφα σε όλες τις φωτογραφίες της. Η 25χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως σε μια πρόσφατη συνάντηση που είχε με έναν θαυμαστή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, αρνήθηκε να του υπογράψει τις φωτογραφίες που της έδωσε γιατί ήταν ακατάλληλες.

Η σταρ λέει πως ο άνδρας της έδωσε πικάντικες φωτογραφίες της - μερικές από τις οποίες τραβήχτηκαν όταν ήταν ανήλικη. Όπως είπε στο The Hollywood Reporter ένιωσε πολύ άβολα.

«Συνήθως δεν τους το λέω, αλλά με προσέβαλαν. Ήταν αυτός ο τύπος που μου έσπρωχνε φωτογραφίες μπροστά μου και κοίταξα αλλού. Για ένα δευτερόλεπτο κοίταξα πίσω και υπήρχε μια φωτογραφία μου από το εξώφυλλο του περιοδικού GQ. Η φωτογραφία είναι σούπερ σέξι καθώς ποζάρω τόπλες με τα οπίσθιά μου έξω», είπε η Bella Throne.

Bella111
Η Bella Throne απεικονίζεται σε βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης στο GQ Mexico το 2017

Κλείσιμο
Αφού αρνήθηκε να υπογράψει τη φωτογραφία, ο άνδρας συνέχισε να της ζητά να τραγουδήσει. «Είπα ότι δεν θα υπογράψω και αυτός πήρε τη φωτογραφία και μετά την έβαλε ξανά μπροστά μου. Του είπα: "Όχι, δεν το υπογράφω αυτό". Έβγαλε μια άλλη φωτογραφία ενός περιοδικού με μια άλλη σέξι εικόνα. Έλεγε, "Έλα τώρα, Bella. Υπέγραψε το για μένα". Δεν μου άρεσε. Ήταν ακατάλληλο».



Η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν ένιωθε άνετα να υπογράψει τις εικόνες επειδή τραβήχτηκαν όταν ήταν ανήλικη.

«Υπήρχαν κάποια πράγματα εκεί από μια καμπάνια Candies που έκανα όταν ήμουν 16 ετών και ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να υπογράψω πράγματα που θεωρούνταν σέξι και έλεγα: "Δώσε μου κάτι άλλο"», εξήγησε.

Η Bella θυμήθηκε στη συνέχεια πώς ο θαυμαστής της είπε τότε: «Δεν είναι όλες σέξι;».

Εκείνη απάντησε: «Όχι, φτάνει πια... Το καταλαβαίνω, πρέπει να βγάλουν χρήματα και όλοι έχουν μια δουλειά, οπότε το καταλαβαίνω. Απλά ήμουν κάτω των 18 ετών και ήταν ακατάλληλες οι φωτογραφίες».



Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι δεν έκανε ξανά τέτοιου είδους φωτογραφίες τώρα.

«Δεν θα το έκανα αυτό τώρα. Δεν μπορείς επίσης να ξοδεύεις τον χρόνο σου προσπαθώντας να πάρεις πίσω αυτές τις στιγμές ή τις στιγμές που ήσουν πολύ σέξι ή να σκέφτεσαι ότι το να είσαι γυναίκα είναι μόνο αυτό ή εκείνο. Πιστεύω επίσης ότι όταν μεγαλώνεις, έχεις ξαφνικά στήθος και όλα μεγαλώνουν και γίνονται όλο και πιο έντονα. Όλα γύρω σου αλλάζουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Όλοι οι υποψήφιοι Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ - Δείτε τα ονόματα


Καθαρά Δευτέρα - Βαρβάκειος: «Ζεσταίνεται» η κίνηση - Οι τιμές στα Σαρακοστιανά


Ελευθερίου για Πρίαμο: «Αντί να με πιάσει να μου μιλήσει ήρθε να ρωτήσει αν χόρτασα, πάμε καλά;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης