Άντζυ Σαμίου για Ανδρομάχη: Έγινε πιο γνωστή με την «Παράλληλη αγάπη» αλλά ας ερμηνεύσει κάτι δικό της

Άντζυ Σαμίου για Ανδρομάχη: Έγινε πιο γνωστή με την «Παράλληλη αγάπη» αλλά ας ερμηνεύσει κάτι δικό της

«Χάνει το δίκιο της, μπορώ να νιώσω την πίκρα της» τόνισε η τραγουδίστρια που είπε την πρώτη εκτέλεση του κομματιού - Δείτε βίντεο

atzisamiou_andromaxi
Η Άντζυ Σαμίου πήρε θέση για το ζήτημα που έχει ανακύψει ανάμεσα στην Ανδρομάχη και τη Χριστίνα Σάλτη με αφορμή το τραγούδι της, «Παράλληλη Αγάπη».

Το πρόβλημα ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες έχει να κάνει με το ότι διεκδικούν το ίδιο κομμάτι, η μία μέσω κλιπ στα social media και η άλλη με επίσημη επανεκτέλεση. Η Ανδρομάχη ερμήνευσε το τραγούδι και ανάρτησε σχετικό βίντεο στα social media, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Από την άλλη όμως, η Χριστίνα Σάλτη κυκλοφόρησε επίσημα την επανεκτέλεση του ίδιου κομματιού, έχοντας όμως εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια που πρέπει από τους αρμόδιους.

Μιλώντας στο «OPEN Weekend» η Άντζυ Σαμίου εξέφρασε τη δική της γνώμη, προτρέποντας τη νεαρή τραγουδίστρια Ανδρομάχη, να δημιουργήσει δικές της επιτυχίες.

«Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πάρω θέση γι' αυτό το σπουδαίο ζήτημα που έχει ανακύψει για το υπέροχο τραγούδι "Παράλληλη αγάπη". Καταρχάς πάντοτε ξέραμε ότι ήταν από τα πιο δυνατά τραγούδια που είχα στην δισκογραφία μου, όμως αυτή τη στιγμή πραγματικά γίνει viral. Το κατάφερε αυτό η Ανδρομάχη; Πολύ πιθανό γιατί όχι; Και την ευχαριστώ πάρα πολύ και μέσα από την καρδιά μου γι' αυτό, όμως όλοι τραγουδιστές θα θέλαμε κάποια τραγούδια να τα έχουμε πει εμείς. Δυστυχώς δεν έχουμε το δικαίωμα να βγούμε και να τα πουλήσουμε στα μέσα για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουμε την άδεια των δημιουργών, άρα η Ανδρομάχη χάνει το δίκιο της. Μπορώ να την καταλάβω μπορώ να νιώσω την πίκρα της, έδωσε την ψυχούλα της γι' αυτό το τραγούδι, αλλά όπως λέω και πάλι δεν έχει το δικαίωμα να το βγάλει στο YouTube».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqll2z27kgxl)

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Η Χριστίνα Σάλτη έχει το δικαίωμα να το πει, εφόσον πήρε τα πνευματικά δικαιώματα από τους δημιουργούς. Στο τέλος της ημέρας όλοι θα έχουν βγει κερδισμένοι από λίγο την υπόθεση. Η Ανδρομάχη έγινε πιο γνωστή. Η δική μου είναι ένα προτίμηση να πει δικό της τραγούδι και να το κάνει επιτυχία και όχι να κάνει επανεκτελέσεις που θα μοιραία θα την φέρουν σε συγκρίσεις με τα πρωτότυπα. Και η Χριστίνα Σάλτη θα κάνει πολύ καλό ξεκίνημα με τόση πολλή διαφήμιση».

Ανδρομάχη: «Μου είπαν ότι θα μου στείλουν εξώδικο»

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ανδρομάχη θέλησε να τοποθετηθεί, καθώς μετά από όλα αυτά, ενημερώθηκε πως θα λάβει εξώδικο, αλλά και μήνυση.

Στο βίντεο, η Ανδρομάχη ακούγεται να λέει: «Νομίζω ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ και εγώ πάνω σε όλο αυτό που έχει γίνει. Εγώ προσωπικά έκανα ό,τι κάνω. Αυτό κάνω πάντα. Ανέβασα ένα medley, όπως έχω ξανακάνει άλλες δυο φορές. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα με αυτό. Το ότι εγώ ήθελα να κάνω ένα medley με αυτό το κομμάτι, το γνώριζαν όλοι. Το είχα ανακοινώσει σε όλους και στην εταιρεία και στους συνεργάτες μου με τεράστια χαρά. Το είχα διαλαλήσει, γιατί περίμενα πώς και πώς να έρθει η στιγμή να το ανεβάσω. Δεν έκανα κάτι κρυφά. Δεν είμαι ύπουλος άνθρωπος. Δεν είμαι τέτοια, δεν τα κάνω αυτά ποτέ. Ούτε έχω υποκινήσει ή πιέσει κανέναν να με ακούσει, να βάλει views στα βίντεό μου. Το ότι είμαι εδώ που είμαι, όπου είμαι, το χρωστάω στον κόσμο. Ό,τι έχω καταφέρει και όπου έχω φτάσει, το έχω κάνει μόνη μου».

«Ανέβασα το "Παράλληλη Αγάπη" σε medley από σεβασμό, για αυτό και έγραψα από κάτω ότι τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς και στους ερμηνευτές. Μου είπαν ότι ο κ. Μηλιωτάκης θα μου στείλει εξώδικο σε περίπτωση που δεν κατεβάσω τα βίντεο που έχω ανεβάσει. Όχι απλά στεναχωρήθηκα, απογοητεύτηκα τόσο πολύ. Είμαι μια κοπέλα που προσπαθώ μόνη μου. Γιατί να φοβίσεις και να τρομάξεις έτσι έναν άνθρωπο; Γιατί να γίνει αυτό; Πάρε με ένα τηλέφωνο, όπως έκανα και εγώ και δεν μου απάντησε», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο


Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ



Ειδήσεις σήμερα:

Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση για τους καλλιτέχνες στο Δημόσιο – Οι ειδικότητες και οι αμοιβές


Καναδάς: Η τρανς δασκάλα με προσθετικό στήθος ντύνεται άντρας εκτός σχολείου - Δείτε φωτογραφίες

Καιρός: «Ανοιξιάτικο» Σαββατοκύριακο με 18άρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης