ΗΔανάη Μπάρκαέχει μία καλή σχέση με τους συνεργάτες εντός, αλλά και εκτός πλατό.
Αυτό αφήνει να εννοηθεί από τις αναρτήσεις που κάνει καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μερικούς από αυτούς.
Λίγο πριν την έναρξη της σημερινής εκπομπής «Πάμε Δανάη», η παρουσιάστρια διασκέδασε στο καμαρίνι της, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των μαλλιών και του μακιγιάζ της.
Μία από τις συνεργάτιδές της, την απαθανάτισε να τραγουδά ένα τραγούδι της Μαρίζας Ρίζου, που ακούγεται από το κινητό της.
Έχοντας ρόλεϊ στα μαλλιά της, η Δανάη Μπάρκα ακούγεται να τραγουδά το «Πάμε μια βόλτα» και να χορεύει στους ρυθμούς του κομματιού. Στη συνέχεια, αναδημοσίευσε το βίντεο που είχε ήδη αναρτηθεί, μέσα από το δικό της προφίλ σε Instagram story.
Δείτε το βίντεο
Δείτε βίντεο: Δανάη Μπάρκα: Τραγούδησε και χόρεψε με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην Κύπρο
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.