Όλα για τη ζωή μας: Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται τη Μορφούλα Ντώνα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Όλα για τη ζωή μας: Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται τη Μορφούλα Ντώνα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Συζητούν για την ενδομητρίωση, την ατοπική δερματίτιδα και τους συμβιβασμούς - Δείτε το τρέιλερ

olagiatizvhmas_sk
Κάθε Σαββατοκύριακο, στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πώς θα βελτιώσουμε τη ψυχική αλλά και τη σωματική μας υγεία.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου η εκπομπή ρίχνει φως σ’ ένα θέμα που πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν και τις ταλαιπωρεί και δεν είναι άλλο από την ενδομητρίωση. Πώς οι πόνοι περιόδου μπορεί να είναι ένα «καμπανάκι» για να την ανακαλύψουμε;

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Μορφούλα Ντώνα, η οποία εξηγεί, γιατί άργησε να ανακαλύψει ότι πάσχει από ενδομητρίωση αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να την αντιμετωπίσει και να γίνει μητέρα.

Στην ίδια εκπομπή γίνεται λόγος για την ατοπική δερματίτιδα, την πάθηση της ξηρής επιδερμίδας. Τέλος, παρουσιάζεται ένα νέο είδος γυμναστικής, η Cyba. Ποια τα οφέλη της στην υγεία;

Δείτε το τρέιλερ 
Όλα για τη Ζωή μας | Σάββατο - Κυριακή 08:50 (trailer)

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» αναλύει την ανάγκη για συμβιβασμό στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Πώς μ’ αυτό τον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε μια επιτυχημένη συνεργασία ή μια πιο συνειδητή σχέση με τον σύντροφό μας;

Στο στούντιο οι επιστήμονες μιλούν για τα πολλά «πρόσωπα» του συμβιβασμού και εξηγούν πότε αυτός «βγαίνει σε καλό» και πότε αρχίζει και γίνεται τοξικός και επικίνδυνος ακόμη και για την υγεία μας.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μιλάει με ειλικρίνεια για τους συμβιβασμούς που έχει κάνει ή δεν έχει κάνει στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Επίσης, στο «Όλα για τη Ζωή μας» ειδικοί εξηγούν τι μπορεί να σημαίνει το κλάμα του παιδιού.

Τέλος, με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα δίνονται πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας χαρταετό αλλά και μυστικά για το πέταγμά του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τεντόγλου τους... έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και τώρα τα δημοπρατεί για τα παιδιά στην Τουρκία

Δεν έπεισε ούτε με το νέο δικηγόρο της η Καϊλή - Οι επόμενες κινήσεις της

Τρίτη και φαρμακερή για τον Κρις Σταμούλη, αποχώρησε από το Survivor All Star - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης