Μία αδύναμη στιγμή είχε ο Κώστας Παπαδόπουλοςστο Survivor All Star. Το αποψινό έπαθλο φέρνει στους παίκτες επικοινωνία και ο ζαχαροπλάστης θέλει πώς και πώς να δει τα παιδιά του.
Μάλιστα, μίλησε για αυτά μπροστά στις δύο ομάδες και δήλωσε πως αν κάποιο του ζητήσει να γυρίσει πίσω, θα το κάνει αμέσως. «Ανυπομονώ να τους δω, να διαβάσω τα μηνύματά τους, μία λέξη ότι είναι καλά. Αν μου πουν να γυρίσω, τα παρατάω όλα και γυρνάω», είπε αρχικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqjenvz7xrqx)
«Αν μου πει ένα παιδί έστω "μπαμπά έλα πίσω", φεύγω τώρα. Κι ας έχω έρθει να κερδίσω. Αν έστω κι ένα μόνο παιδί μου το πει, τα παρατάω όλα, δεν με νοιάζει», συμπλήρωσε.
Τέλος, τόνισε σε έντονο ύφος πως «δεν πουλιέται για κανέναν», καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι το έπαθλο για να φροντίσει την οικογένειά του.
«Εγώ κάθε βράδυ σκεπάζομαι και ονειρεύομαι τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Για αυτά είμαι εδώ, αυτά είναι τα στηρίγματά μου. Κι ας είμαι βδομάδα παρά βδομάδα υποψήφιος, τα αντιμετωπίζω όλα αυτά για αυτούς. Δεν μπαίνω σε καμία κλίκα, δεν πουλιέμαι για κανέναν, είμαι εδώ για ιερό σκοπό, είμαι εδώ για τα παιδιά μου», είπε συγκινημένος.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.