Μπορεί οι παίκτες του Survivor All Star να βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και να ασχολούνται με τα αγωνίσματα, την πείνα και τα έπαθλα φαγητού, όμως ο Γιώργος Λιανός του υπενθύμισε ότι τη μέρα που θα προβαλλόταν το επεισόδιο στην Ελλάδα, θα ήταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.
Αφού κατάφερε να επικρατήσει σε μία αναμέτρηση με αντίπαλο τον Στάθη Σχίζα, ο παίκτης της μπλε ομάδας πανηγύρισε τη νίκη του και αφιέρωσε τον πόντο στην κοπέλα του.
«Αλεξάνδρα» φώναξε δυνατά ο τραγουδιστής και επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ