Pink Floyd: O Ρότζερ Γουότερς ηχογραφεί ξανά το «Dark Side of the Moon»
'Οπως είπε, επεξεργάζεται τη νέα έκδοση εδώ και μήνες
Ο Ρότζερ Γουότερς είπε ότι ηχογραφεί ξανά το άλμπουμ του 1973 «The Dark Side of the Moon» «επειδή αρκετοί άνθρωποι δεν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται και τι έλεγε».
Μιλώντας στην εφημερίδα «The Telegraph» ο Γουότερς ισχυρίστηκε ότι εργάζεται στη νέα έκδοση εδώ και μήνες και ότι το κάνει από την αρχή, χωρίς τη βοήθεια ή τη γνώση των μελών των «Pink Floyd».
Εκτός από τον Γουότερς, οι μόνοι συνεργάτες στο νέο άλμπουμ φέρεται να είναι ο μακροχρόνιος συνεργάτης του και πολυοργανίστας Γκας Σέιφερτ, ένας «Βαπτιστής ιερέας» που παίζει Χάμοντ και η σύντροφος του Σέιφερτ, τραγουδίστρια Μπεντουίν.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.