Τζέιμς Κάμερον σε Ματ Ντέιμον: «Ξεπέρασέ το, είσαι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη»

Τζέιμς Κάμερον σε Ματ Ντέιμον: «Ξεπέρασέ το, είσαι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη»

«Θεν θα συναντήσεις ποτέ άλλον ηθοποιό που απέρριψε περισσότερα χρήματα» είπε ο Ντέιμον για τον ρόλο στο   «Avatar» που αρνήθηκε

cameron_damon3939
Αν ο Ματ Ντέιμον είχε δεχτεί την πρόταση του Τζέιμς Κάμερον να πρωταγωνιστήσει στο «Avatar» θα ήταν κατά 250 εκατ. δολάρια πλουσιότερος.

«Θα μείνω στην ιστορία. Δεν θα συναντήσεις ποτέ έναν ηθοποιό που απέρριψε περισσότερα χρήματα» ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο ηθοποιός.

Μιλώντας στο BBC Radio 1, ο Τζέιμς Κάμερον κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα δήλωσε ο Ντέιμον και αναφερόμενος στην αμύθητη προσφορά που του είχε κάνει πριν από χρόνια είπε: 

«Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο για αυτό. Νομίζω ότι Ματ είσαι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες ταινιών του πλανήτη. Ξεπέρασε το!».

Δείτε το βίντεο μετά το 7:40
"Matt, get over it!" James Cameron on Avatar: The Way of Water and how Matt Damon blew $290 million

Στη διάρκεια της συνέντευξής του, ωστόσο, δεν απέκλεισε το γεγονός να ξανακάνει πρόταση στον 52χρονο σταρ του Χόλιγουντ να συμμετέχει σε κάποιο σίκουελ των Avatar ταινιών στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση όμως, το ποσό δεν θα έχει καμία σχέση με ό,τι του είχε τάξει στο παρελθόν. «Θα πρέπει να το κάνουμε. Θα πρέπει να γίνει για να έρθει σε ισορροπία ο κόσμος ξανά, αλλά δεν πρόκειται να πάρει εκείνο το 10%, γά****ε το!» είπε χαρακτηριστικά.

Η πρόταση που απέρριψε ο Ντέιμον
Το 2009, το Avatar εισέπραξε περίπου 2,7 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box offfice, γεγονός που την καθιστά ως «την πιο επιτυχημένη ταινία». Ο σκηνοθέτης είχε καλέσει τον Ντέιμον και του πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τζέικ Σάλι, που αργότερα πήγε στον Σαμ Γουόρθινγκτον, για ένα πολύ μεγάλο ποσό συν το 10% των κερδών της ταινίας.
Ο λόγος που ο ηθοποιός αρνήθηκε την πρόταση για την ταινία, δεν ήταν επειδή δεν ήθελε, αλλά επειδή είχε άλλες υποχρεώσεις την περίοδο εκείνη. Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχε στο franchise «Bourne».

Ο Τζέιμς Κάμερον είχε αναφερθεί μάλιστα, στον Ματ Ντέιμον πρόσφατα, λέγοντας: «Σκεφτόμουν τον Ματ, γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του κινηματογράφου στον κόσμο, οπότε πίστευα ότι θα ξεπεράσει τον εαυτό του. Έπρεπε όμως, να κάνει άλλη μια ταινία "Bourne", οπότε δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό. Δυστυχώς, έπρεπε να αρνηθεί».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο μηχανή που ενδέχεται να χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας στη Rolex

Η μυστική συνάντηση Τζιόρτζι-Παντσέρι με τους Καταριανούς και ο «χοντρός χαρτοφύλακας»

Νέο κοίτασμα φυσικού αερίου στην Κύπρο – Εκτίμηση ότι περιέχει 2 με 3 τρισ. κυβικά πόδια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης