Λίλι Κόλινς: Μιλάει για την τοξική σχέση που είχε στο παρελθόν - «Με έκανε να αισθάνομαι πολύ μικρή»

Λίλι Κόλινς: Μιλάει για την τοξική σχέση που είχε στο παρελθόν - «Με έκανε να αισθάνομαι πολύ μικρή»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily In Paris» ανέτρεξε στη λεκτική και συναισθηματική κακοποίηση που βίωσε σε προηγούμενη σχέση της

lily-collins
Η Λίλι Κόλινς μίλησε ανοιχτά για την κακοποιητική σχέση, από την οποία πέρασε στο παρελθόν.

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Emily in Paris» μίλησε στο podcast «We Can Do Hard Things» και αποκάλυψε πως στα 20 της είχε υποστεί λεκτική και συναισθηματική κακοποίηση από τον τότε σύντροφό της.

«Για μένα, η τοξική μου σχέση περιείχε λεκτική και συναισθηματική κακοποίηση. Με έκανε να αισθάνομαι πολύ μικρή», είπε χαρακτηριστικά.

«Με φώναζε "Μικρή Λίλι" και χρησιμοποιούσε απαίσιες λέξεις για μένα, όσον αφορά το τι φορούσα, με αποκαλούσε πόρνη και όλα αυτά τα πράγματα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Κλείσιμο
Όπως είπε αργότερα, τα «υποτιμητικά λόγια» που χρησιμοποιούσε ο πρώην της, την έκαναν να γίνει «αρκετά σιωπηλή» και να μιλάει σπάνια. «Ένιωθα ότι δεν έχω προσωπικότητα για να μιλήσω για το οτιδήποτε», ανέφερε.

Εξήγησε μάλιστα, πως αυτή ήταν μια θεωρία που είχε αναπτύξει η ίδια για να νιώθει ασφαλής. «Όταν το θήραμα νιώθει ότι απειλείται, τότε προσπαθεί να γίνει όσο το δυνατόν πιο αδύνατο. Με το να μην τρώει, έκανε τον εαυτό του να φαίνεται όσο το δυνατόν λιγότερο ζουμερό και δελεαστικό. Οπότε ένιωθε ασφαλής. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Πέρασα ακόμα και διατροφικές διαταραχές εξαιτίας του, είχα κρίσεις πανικού», αποκάλυψε.

Τέλος, ανέφερε πως αυτός ο πανικός και το άγχος που της δημιουργούσαν οι τσακωμοί με τον πρώην της, μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να την επηρεάζουν. «Οι καταστάσεις είναι τελείως διαφορετικές πριν από 10 χρόνια από τώρα… Αλλά αυτός ο πανικός είναι κάτι που μπορεί να νιώσω μέχρι σήμερα», εξηγεί.


«Ακόμα κι αν είμαι στην πιο υγιή σχέση, μπορεί να υπάρξει μια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, που η ιστορία θα επιστρέψει. Ακόμα και για ένα δευτερόλεπτο. Σε πηγαίνει πίσω σε εκείνη τη στιγμή», κατέληξε η ηθοποιός.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Τουρκία: Έκανε πίσω η Άγκυρα, δεν δέχεται βοήθεια από την Κύπρο

Υπουργείο Υγείας: Εθνικό σχέδιο «εξάλειψης» των λοιμώξεων από τα νοσοκομεία

Σεισμός στην Τουρκία: Οργή κατά Ερντογάν για το 12ωρο λουκέτο στο Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης