Ο Κρις Μπράουν τσαντίστηκε που δεν πήρε Grammy - «Ποιος διάολο είναι αυτός;», έγραψε για τον νικητή

Ο Κρις Μπράουν τσαντίστηκε που δεν πήρε Grammy - «Ποιος διάολο είναι αυτός;», έγραψε για τον νικητή

Γνωστός για τα δημόσια ξεσπάσματα και τους ξυλοδαρμούς πρώην συντρόφων του ο τραγουδιστής της R&B

Chris_Brown
Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο Κρις Μπράουν για την απώλεια του βραβείου Grammy. Ο πιανίστας Ρόμπερτ Γκλάσπερ ήταν εκείνος που κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο R&B άλμπουμ για το «Black Radio III» την Κυριακή, με τον Κρις Μπράουν να ξεσπά μέσα τα stories του στο Instagram.

«Αδερφέ, ποιος στον διάολο είναι αυτός», έγραψε στην ανάρτησή του ο Μπράουν την οποία συνόδεψε με ένα screenshot από την αναζήτηση στην Google για τον Γκλάσπερ, η οποία περιέγραφε τον 44χρονο ως «Αμερικανό πιανίστα, παραγωγό δίσκων, συνθέτη και μουσικό ενορχηστρωτή με μια καριέρα που γεφυρώνει πολλά διαφορετικά μουσικά και καλλιτεχνικά είδη».

Μέσα σε όλες τις διακρίσεις ο Γκλάσπερ έχει ήδη κατακτήσει ακόμα τέσσερα βραβεία Grammy. Ο εκνευρισμένος Μπράουν ρώτησε για άλλη μια φορά: «Ποιος διάολο είναι αυτός;».

Ο τραγουδιστής γνωστός για την εκρηκτική του συμπεριφορά έκανε την ίδια ερώτηση για τριτή φορά. Στη συνέχεια με ένα tweet ανέφερε στους followers του ότι «πρέπει να βελτιώσει τις ικανότητές του» και «να αρχίσει να παίζει φυσαρμόνικα».



Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετοί ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν τον Μπράουν για τα διαδικτυακά του καμώματα, με πολλούς να γράφουν στο twitter: «Πάρτε αυτόν τον κακοποιό από την οθόνη μου», «γιατί είναι ακόμα υποψήφιος δεν καταλαβαίνω», «ένας κλασικά εκπαιδευμένος πιανίστας και καλλιτέχνης με άψογη φήμη κερδίζει κάποιον που δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι υποψήφιος, τόσο λυπηρό».

Ο Μπράουν έχει ιστορικό προβληματικής συμπεριφοράς απέναντι σε ερωτικούς συντρόφους. Ως γνωστόν, είχε κριθεί ένοχος για κακούργημα μετά τη βίαιη επίθεση στην πρώην φίλη του Ριάνα το 2009. Οκτώ χρόνια αργότερα, μια άλλη πρώην του, η Karrueche Tran, τον είχε καταγγείλλει και είχε λάβει περιοριστικά μέτρα πέντε ετών.

Εκτός από τον Μπράουν, ο Γκλάσπερ κέρδισε επίσης την Mary J. Blige, η οποία ήταν υποψήφια για το «Good Morning Gorgeous (Deluxe)», τον Lucky Daye, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το «Candydrip», και τον PJ Morton, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το «Watch the Sun».

Robert
Κλείσιμο


Το «Black Radio III» ήταν επίσης υποψήφιο για το βραβείο «Best Engineered Album, Non-Classical», ωστόσο το χρυσό γραμμόφωνο πήγε στο «Harry's House» του Harry Styles.

Από τα 21 βραβεία Grammy για τα οποία έχει προταθεί ο Brown, πήρε μόνο ένα το 2012 για το R&B άλμπουμ του «F.A.M.E.».

Εν τω μεταξύ, ο Γκλάσπερ έχει προταθεί 11 φορές σε οκτώ κατηγορίες.

Screenshot-2023-02-06-at-07_07_56


Έχει επίσης γράψει, κάνει παραγωγή και έχει παίξει σε άλμπουμ των Mac Miller, Anderson Paak, Banks, Kendrick Lamar, Common και πολλών άλλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Νέα αποκάλυψη από Αναγνωστόπουλο - «Οι μπλε τρώνε»


Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής η μεταφορά νεφροπαθών - Στο ΕΚΑΒ η Μίνα Γκάγκα


Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Η χιονισμένη Αθήνα από ψηλά - Εντυπωσιακό βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης