Κρις Μπράουν: Γυναίκα τον κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά - Την χτύπησε δυνατά στο κεφάλι

Κρις Μπράουν: Γυναίκα τον κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά - Την χτύπησε δυνατά στο κεφάλι

Οι Αρχές δεν μπορούν να συλλάβουν τον ράπερ, καθώς η γυναίκα δεν φέρει κάποιο εμφανές σημάδι κακοποίησης, πέρα από μερικά πρόσθετα μαλλιά, που ξεκόλλησαν από τη θέση τους

chris_brown
Ο Κρις Μπράουν έχει μπει για άλλη μία φορά στο μικροσκόπιο των Αρχών, μετά την καταγγελία γυναίκας για βίαιη συμπεριφορά, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ.

Η επίθεση έλαβε χώρα στο σπίτι του τραγουδιστή στο San Fernando Valley το Σαββατοκύριακο, όπως καταγγέλει η γυναίκα. Σύμφωνα με όσα είπε, ο ράπερ την χτύπησε τόσο δυνατά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ένα τμήμα από τα πρόσθετα μαλλιά, που είχε, να ξεκολλήσει.



Πέρα από τα μαλλιά της δεν φέρει κάποιο άλλο εμφανές σημάδι κακοποίησης,οπότε οι Αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση δεν μπορούν να συλλάβουν τον Κρις Μπράουν. Παρόλα αυτά, όμως, συμπλήρωσαν αναφορά, όπου κάνουν λόγο για βίαιη συμπεριφορά του ράπερ.

Τον προηγούμενο μήνα, οι Αρχές είχαν βρεθεί ξανά στο σπίτι του, όταν κατά το πάρτι των γενεθλίων του, η κατάσταση είχε ξεφύγει, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να το «διαλύσουν».

Δεν είναι ακόμα σαφές αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον Κρις Μπράουν έπειτα και από αυτή την καταγγελία ή αν θα την παραβλέψουν λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.



Κλείσιμο
Να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο του 2009 ο Κρις Μπράουν είχε κατηγορηθεί από την -τότε σύντροφό του- Ριάνα για ξυλοδαρμό, με τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες της όπου φαίνεται γεμάτη μελανιές, να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

rihana





Ειδήσεις σήμερα:

Πρώην Μολδαβή αθλήτρια του πόλο καταγγέλλει την αρπαγή του παιδιού της από Έλληνα πολιτικό μηχανικό

25 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

Καιρός: «Καμίνι» σήμερα η χώρα - Δείτε πού θα σημειωθούν καταιγίδες και πότε θα υποχωρήσει ο καύσωνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης