Κλόε Τσέρι: «Αν ζούσε ο πατέρας μου, δεν θα είχα ασχοληθεί με το πορνό, θα είχα μια βαρετή δουλειά»

Κλόε Τσέρι: «Αν ζούσε ο πατέρας μου, δεν θα είχα ασχοληθεί με το πορνό, θα είχα μια βαρετή δουλειά»

Η σταρ της σειράς «Euphoria» μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και το πώς αυτή επηρέασε τη ζωή και τις επιλογές της

cherry
Για τα παιδικά της χρόνια, την απώλεια του πατέρα της, μετά τη μάχη του με τον καρκίνο, αλλά και το πώς αυτή επηρέασε τη ζωή της, μίλησε η ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς «Euphoria», Κλόε Τσέρι.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο podcast «Going Mental» και αποκάλυψε πως είχε χαρούμενα παιδικά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που «έφυγε» ο πατέρας της. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η ζωή της θα ήταν πολύ διαφορετική αν ζούσε, καθώς θα είχε κάνει άλλες επιλογές. Μία από αυτές είναι και το πορνό.



Η Κλόε Τσέρι πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν σε ταινίες ενηλίκων και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, είχε εκατομμύρια θαυμαστές. Ωστόσο, δεν θα έκανε τίποτα από όλα αυτά, αν ο πατέρας της βρισκόταν εν ζωή.

«Ήταν πολύ περίεργο. Είχα μια όμορφη ανατροφή. Δεν συνηθίζεις την ιδέα ότι κάποιος είναι άρρωστος, ειδικά αν είναι ο γονιός σου. Δεν σκέφτεσαι καν το ενδεχόμενο ότι δεν θα επιβιώσει. Ένιωσα χαμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, μέχρι και σήμερα πιστεύει πως αν είχε στη ζωή της τον πατέρα της, θα ήταν τελείως διαφορετική.

«Θα είχα πάει στο κολλέγιο, θα ήμουν ένας κανονικός άνθρωπος, αλλά θα με είχε σαν βασίλισσα. Θα είχα κάνει μια τυχαία, βαρετή δουλειά και δεν θα ήμουν η Κλόε Τσέρι, αν ήταν εδώ ο μπαμπάς μου», εξήγησε.

Κλείσιμο


Όσο για τον τρόπο ζωής που είχε κοντά του, η ηθοποιός εξήγησε πως οι γονείς της τη μεγάλωσαν έτσι ώστε να αγαπήσει από μικρή τη φύση και την τέχνη. Όμως, στη συνέχεια της ζωής της, επέλεξε άλλα πράγματα.

«Ήθελα να ξεφύγω από τη ζωή μου νομίζω και από όσα μου είχαν συμβεί. Ένιωθα ότι ήθελα περισσότερα από τον κόσμο και σκεφτόμουν ότι δεν είχα χρόνο για χάσιμο, γι' αυτό ασχολήθηκα με το πορνό», είπε.

Όπως ανέφερε, ο πατέρας της σίγουρα δεν θα ενέκρινε την επιλογή της και θα την πίεζε να ακολουθήσει το κολλέγιο.

Λίγο αφότου έγινε 18 ετών, το 2015 μετακόμισε στο Μαϊάμι και ξεκίνησε την καριέρα της ως πορνοστάρ. Αν και έχει πλέον, αποσυρθεί από το πορνό, οι ταινίες της έχουν αυτή τη στιγμή πάνω από 120 εκατομμύρια προβολές.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης