Λάμπρος Κωσταντάρας: «Καλά έκανε ο Μπάρτζης - Με αιφνιδίασε η Δαλάκα που σηκώθηκε και έφυγε»

Λάμπρος Κωσταντάρας: «Καλά έκανε ο Μπάρτζης - Με αιφνιδίασε η Δαλάκα που σηκώθηκε και έφυγε»

Για το τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ Καρολίνας και Μάριου Πρίαμου, διευκρίνισε: «Δεν μπορείς με μανδύα την αγάπη να δικαιολογήσεις ότι παίζεις άτιμα»

kwstadaras
Ο Λάμπρος Κωσταντάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ για τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star, μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, εξαιτίας της παράνομης χρήσης κινητού τηλεφώνου.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης: «Οπωσδήποτε ισχύουν όλα αυτά. Η παραγωγή να διώξει δύο τόσο εμβληματικές παίκτριες, χωρίς να το έχει τσεκάρει; Εμένα με αιφνιδίασε λίγο η Κατερίνα Δαλάκα που σηκώθηκε και έφυγε αλλά θα το εντάξω και στον δικό της αιφνιδιασμό. Θα ήθελα να ακούσω και τη δική της εκδοχή».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq7w85d26s89)

Όσον αφορά στην απόφαση του Νίκου Μπάρτζη, να αποκαλύψει το μυστικό των δύο κοριτσιών κατευθείαν στο Συμβούλιο, χωρίς πρώτα να το συζητήσει με την ομάδα του, ο Λάμπρος Κωσταντάρας ανέφερε: «Για μένα καλά έκανε ο Νίκος. Σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να υπάρχουν δύο ομάδες, αλλά ουσιαστικά ο καθένας παίζει για τον εαυτό του. Είσαι μόνος σου εκεί πέρα. Δεν είναι ότι τις είδε να τρώνε μία τυρόπιτα, που λες εντάξει. Είναι πολύ βασικός κανόνας η επικοινωνία και το να ξέρεις τι γίνεται».

Κλείσιμο
Για το τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ Καρολίνας και Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star, διευκρίνισε: «Ο Μπο είναι ανεξάρτητη προσωπικότητα, ήξερε πώς να αντιδράσει. Ένιωσε θιγμένος και καλά έκανε. Το να βγαίνουμε τώρα και να ζητάμε και τα ρέστα είναι και λίγο θράσσος. Όσο για την Καρολίνα, δεν μπορείς με μανδύα την αγάπη να δικαιολογήσεις ότι παίζεις άτιμα».


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται βροχερό τριήμερο - Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα από την Κυριακή

«Πόλεμος» με τραγούδια και ταινίες για Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου: «Bye, bye Kemal» vs «Bye, bye love»

Αστυνομικοί στις ΗΠΑ πυροβολούν και σκοτώνουν άνδρα με ακρωτηριασμένα και τα δύο πόδια (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης