Ο δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και μαζί αναφέρθηκαν στα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν και στο νοσοκομείο, όπου πηγαίνουν οι παίκτες ύστερα από κάποιον τραυματισμό. Όπως ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στο νοσοκομείο οι παίκτες δεν τρώνε πλέον, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.
«Δεν τρως στο νοσοκομείο. Αυτά τέλειωσαν από τον περσινό κύκλο. Πέρσι στο νοσοκομείο ήμασταν υπό αυστηρή επιτήρηση, επειδή στα προηγούμενα Survivor έκαναν όργια... όλων των ειδών», είπε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θέλω να προτείνω να επιτρέπονται όλες οι κλεψιές στο Survivor, να επιτρέπονται τα πάντα».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.