Άντζυ Σαμίου: Αποκαλύπτει τους λόγους που άφησε το τραγούδι

Άντζυ Σαμίου: Αποκαλύπτει τους λόγους που άφησε το τραγούδι

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο TikTok

antzi-samiou
Η Άντζυ Σαμίου προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τους λόγους που την οδήγησαν να αποσυρθεί από το τραγούδι.

Η γνωστή τραγουδίστρια εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, διατηρεί μια ενεργή παρουσία στα social media και σχεδόν καθημερινά, μοιράζεται σκέψεις ή στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok αποφάσισε να τους εξηγήσει τον λόγο που αποφάσισε να εγκαταλείψει τα νυχτερινά κέντρα.

«Θα έλεγα με κάθε ειλικρίνεια πως κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου με λύγισαν και με τελευταίο, το κερασάκι στην τούρτα, η αρρώστια και ο θάνατος του πατέρα μου, την τελευταία φορά που τόλμησα να ξεμυτίσω στις πίστες. Έχασα το κέφι μου, το πραγματικό μου κέφι, για να μπορώ να δίνω στους άλλους χαρά. Δεν μπορώ με τίποτα να υποκριθώ. Τουλάχιστον όχι τη χαρούμενη», ακούγεται να λέει στο βίντεό της.

«Ο κόσμος της νύχτας είναι πολύ δύσκολος, σκληρός, γεμάτος παγίδες και ακραίες συμπεριφορές και όχι μόνο θέλει γερό στομάχι, αλλά θέλει να έχεις και κοινά στοιχεία με αυτόν τον χώρο για να αντέξεις», συνεχίζει.

Τέλος, έκλεισε το βίντεο λέγοντας πως δεν θα ήθελε να πει περισσότερα για να μην προσβάλει συναδέλφους της που ζουν καθημερινά δυσάρεστες καταστάσεις σε αυτόν τον χώρο.

«Θα έλεγα περισσότερα, αν δεν διακινδύνευα να προσβάλω συναδέλφους μου που τα υπομένουν όλα αυτά και επιχειρηματίες και ένα μέρος του υποκόσμου που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Όπως όλα λοιπόν τα νομίσματα, κι αυτό έχει την άλλη του όψη. Δεν είναι μόνο η ομορφιά. Είναι και η ασχήμια», καταλήγει.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ηθοποιός από το «Χορεύοντας με τους Λύκους» κατηγορείται ως αρχηγός... σεξουαλικής αίρεσης

«Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης