Γιώργος Σουξές: «Μου λείπει κάθε δευτερόλεπτο από τις "Άγριες Μέλισσες"»

Γιώργος Σουξές: «Μου λείπει κάθε δευτερόλεπτο από τις "Άγριες Μέλισσες"»

 «Ο ρόλος του Προύσαλη μου έδωσε μεγάλη αναγνωρισιμότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων

giorgos-souxes
Ο Γιώργος Σουξές έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και τις δουλειές που έχει ξεχωρίσει μέχρι σήμερα.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, ρωτήθηκε ποια θεωρεί την πιο σημαντική του συνεργασία. «Στο θέατρο και στην τηλεόραση, κάθε ρόλος ήταν ένα λιθαράκι για το τελικό οικοδόμημα. Αγάπησα όλους τους ρόλους που μου εμπιστεύτηκαν και πάντα προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα, δεδομένων των συνθηκών. Όμως, σημασία έχει και η γνώμη του κοινού. Ο ρόλος του Προύσαλη όμως, στις "Άγριες Μέλισσες" μου έδωσε μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεσαι από τη δουλειά σου και όχι από οτιδήποτε άλλο κουτσομπολίστικο», δήλωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο ίδιος διακρίνει αρκετά κοινά στοιχεία του χαρακτήρα του με τον Προύσαλη. «Γενικά, είμαι ήρεμος άνθρωπος με χιούμορ. Αγαπώ το δίκαιο και αντιμάχομαι την αδικία. Βοηθώ όταν μπορώ κάποιον που έχει ανάγκη και αυτά ήταν τα βασικά στοιχεία του Προύσαλη. Βεβαίως, έρχονται στιγμές που λυγίζω και απογοητεύομαι και δεν βλέπω λύσεις, όπως κι εκείνος», είπε.

προυσαλης
Ο Γιώργος Σουξές στον ρόλο του Προύσαλη
Θεωρεί ότι για την επιτυχία που γνώρισαν οι «Άγριες Μέλισσες» ευθύνονται αρκετοί παράγοντες. Όπως λέει, το σενάριο, οι σκηνοθέτες, οι συντελεστές και οι ηθοποιοί ήταν όλοι εξαιρετικοί. «Ήταν μια ευτυχής συγκυρία πραγμάτων που δύσκολα συναντάς. Κυρίως όμως, από όλους περίσσευε η αγάπη για ένα καλό αποτέλεσμα», αναφέρει ο ηθοποιός.

Τέλος, δήλωσε πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποια συγκεκριμένη σκηνή από τη σειρά που να τον έχει «σημαδεύσει». «Τελικά, αν και είχα επιλέξει 2-3 σκηνές που θα κουβαλάω για πάντα στην ψυχή μου, μου λείπει κάθε δευτερόλεπτο από τις "Άγριες Μέλισσες". Όλοι μου λείπουν», κατέληξε.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ηθοποιός από το «Χορεύοντας με τους Λύκους» κατηγορείται ως αρχηγός... σεξουαλικής αίρεσης

«Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης