Η Ασημίνα, η Δαλάκα και τα ρεκόρ

Συνεχίζεται η σφοδρή σύγκρουση σε όλες τις ζώνες, όμως κάθε τελος του μήνα είναι όλοι νικητές

TV_chadziandreou-dalaka
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το «Survivor All Star» διότι παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού. Μικρή σημασία έχει αν τις παραβάσεις τις γνωστοποίησε κάποιος παίκτης ή φανερώθηκαν εκ θαύματος. Η ουσία είναι ότι έγινε λάθος. Και το λάθος και συγχωρείται και κατανοητό είναι και ουδείς σταυρώνεται, ειδικά σε ένα ριάλιτι, γιατί έβαλε το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι.

Αυτό που πραγματικά είναι λυπηρό είναι να σε πιάνουν την ώρα που βουτάς το δάχτυλο και να λες δεν είναι το χέρι μου. Εκεί αλλάζουν όλα. Και οι δύο κυρίες δυστυχώς φέρθηκαν με τρόπο που έκανε το λάθος να δείχνει μικρό μπροστά στην στάση τους. Η οποία είχε ψέμα, είχε άδειασμα και είχε και έλλειψη θάρρους. Η Ασημίνα πρόσφατα κούνησε το δάχτυλο σε άλλη παίκτρια για τις αποδράσεις στην ζούγκλα φέρνοντας ένα προσωπικό θέμα στο ριάλιτι. Τώρα η ίδια ορκίστηκε ενώπιον όλων πως δεν πήγε στην ζούγκλα με κινητό...

Η Δαλάκα δεν την στήριξε ακόμη και όταν η νεαρη Ασημίνα φώναξε απελπισμένη «Κατερίνα, μίλα». Η Κατερίνα δεν μίλησε. Εκανε την «Κινέζα». Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε. Κρίμα για μία πρωταθλήτρια στην ζωή και στο ριάλιτι να μην αναλαμβάνει την ευθύνη. Ισως τώρα, που υπάρχει ηρεμία, καταλάβουν το πραγματικό λάθος και επανορθώσουν. Ας είναι τα λάθη του κόσμου αυτά και όχι άλλα. Αλλωστε, σε τελική ανάλυση, τον εαυτό τους έβλαψαν όχι τους γύρω.

ασημινα-δαλακ_2

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ του ERTFLIX έσπασε η νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Το βραχιόλι της φωτιάς», που ανέβηκε στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ από την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023. Τα οχτώ επεισόδια της σειράς κατέγραψαν περισσότερες από 1 εκατομμύριο θεάσεις σε μόλις μία εβδομάδα, εκτινάσσοντας την επισκεψιμότητα του ERTFLIX κατά 49% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, «Το βραχιόλι της φωτιάς» σε μια εβδομάδα είχε συνολικά 1.026.279 θεάσεις, με το απόλυτο ρεκόρ να σημειώνεται την προηγούμενη Κυριακή, καθώς τότε καταγράφηκαν 226.125 προβολές των επεισοδίων της.

vraxiolitisfotias98__1__2

Χαρές στην ΕΡΤ, χαρές παντού. Κλασικά πλέον, όλοι πρώτοι, απορώ γιατί αγχώνονται κάθε πρωί για τα νούμερα, αφού στο τέλος του μήνα την διαφορά στα νούμερα μπορεί να την κάνουν οι γυναίκες της Κάτω Χλαπάτσας που τραγουδούν την Παπαλάμπραινα και ταυτόχρονα ανοίγουν φύλλο με το αριστερό. Εκεί θα κριθεί η πρωτιά και φυσικά σε όλους όσοι φέρνουν δύο συνεχόμενες φορές ντόρτια στο τάβλι. Μπράβο σε όλους μας. Και τρομάρα μας.


Κουίζ: Σε ποια εκπομπή ετοιμάζεται σημαντική αλλαγή στην θέση της αρχισυνταξίας πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν;

Υ.Γ. Ελεος με το φλουρί στην πίτα… Ακόμη δεν βρήκατε τους κιμπάρηδες και στέλνετε μηνύματα;



Ειδήσεις σήμερα:

Ηθοποιός από το «Χορεύοντας με τους Λύκους» κατηγορείται ως αρχηγός... σεξουαλικής αίρεσης

«Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης