Νίκος Μουτσινάς: Απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Δεν κάνω συνεντεύξεις, κάνω κουβέντα»

Νίκος Μουτσινάς: Απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Δεν κάνω συνεντεύξεις, κάνω κουβέντα»

«Κάθε εκπομπή κάνει το δικό της, εγώ εδώ είμαι λίγο πιο… ρόδα, τσάντα και κοπάνα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής και ηθοποιός

moutsinas-mikroutsikos
Ο Νίκος Μουτσινάς κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» που παρουσιάζει, παρακολούθησε το απόσπασμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε ότι ο παρουσιαστής και ηθοποιός δεν κάνει καλές συνεντεύξεις.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε για τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Έχουμε παρεξηγηθεί χωρίς λόγο. Δεν κάνω συνεντεύξεις, κάνω κουβέντα. Καταλαβαίνω τι εννοεί, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. Το είδαμε σήμερα στη Φαίη, θα το δούμε και σε εσάς, αν έρθει. Εννοώ ότι κάθε εκπομπή κάνει το δικό της. Εγώ εδώ είμαι λίγο πιο… ρόδα, τσάντα και κοπάνα».

Ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέχεια της απάντησης του είπε επίσης: «Τι σημαίνει “ουραγός”, θα μου πείτε; Τελευταίος; Τελευταίο δεν με έχουν πει. Αυτός που βρίσκεται στην οπισθοφυλακή, από πίσω! Το κρατάω, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ τον Αντρέα γιατί λέει και τα πολύ καλά».

Δείτε το βίντεο 
Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Δεν κάνω συνεντεύξεις, κάνω κουβέντα»


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Τρίτης 31 Ιανουαρίου εξήγησε τους λόγους που δεν εγκρίνει τον τρόπο, με τον οποίο χειρίζεται τις συνεντεύξεις του ο Νίκος Μουτσινάς: «Συνεχίζει το στυλ που έχει. Μια συνέντευξη έχει νόμους και κανόνες. Αν εξαιρέσεις τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που τον κουκούλωσε σε αυτό το στυλ, μεγάλες προσωπικότητες παίζουν σε μια έδρα που δεν είναι καν συνέντευξη».

Κλείσιμο
Όπως ανέφερε αργότερα, ο τρόπος του έδωσε την ευκαιρία στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα να είναι χειριστική: «Δεν κράτησε το επίπεδο της συνέντευξης. Έδωσε τη δυνατότητα στην Καρολίνα να είναι χειριστική. Ο Μουτσινάς δηλαδή ήταν ουραγός της ηθικής, της νόησης και της λογικής της. Εν ολίγοις, ήταν μια κάκιστη συνέντευξη. Αγαπημένε μου Νίκο, με τη βαθύτατη εκτίμηση που σου έχω, κόψε τις συνεντεύξεις» τόνισε κλείνοντας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq69ltd1pcll)


Ειδήσεις σήμερα:

To Phantom πετούσε με 800 χλμ./ώρα τη στιγμή της συντριβής

Βίντεο σοκ: H στιγμή που Ρώσοι στρατιώτες εξοντώνονται από ουκρανικό πύραυλο

Ρωσίδα αφέντρα δηλητηρίασε φίλη της με τσιζκέικ - «Καταπέλτης» ο Έλληνας κατήγορος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης