My Style Rocks: Το κόνσεπτ του δεύτερου Gala έχει να κάνει με «γυμνό φόρεμα»

My Style Rocks: Το κόνσεπτ του δεύτερου Gala έχει να κάνει με «γυμνό φόρεμα»

Μία πρόταση γάμου αιφνιδιάζει τη Τζωρτζίνα - Δείτε το τρέιλερ

mystyle_rocks
Το δεύτερο Gala του My Style Rocks είναι γεγονός και οι διαγωνιζόμενες πρέπει να επιμεληθούν τα looks τους ακολουθώντας το concept «Naked Dress».

Το Naked Dress είναι ένα μάξι φόρεμα που αναπαριστά ένα γυμνό γυναικείο σώμα, σε ανοιχτόχρωμη και σκούρα εκδοχή. Ίσως το πιο γνωστό παγκοσμίως φόρεμα αυτού του τύπου είναι αυτό που φόρεσε η Marilyn Monroe όταν τραγούδησε «Happy Birthday Mr. President», αυτό ακριβώς που φόρεσε και η Kim Kardashian στο περσινό Met Gala! Ποια κορίτσια θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και ποια θα κάνουν… fashion faux pas στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ;

Δείτε το τρέιλερ
My Style Rocks | Trailer | 31/01/2023

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης έχουν το δύσκολο έργο της αξιολόγησης των εμφανίσεων. Κάποια looks επιβραβεύονται με «4» ενώ κάποια άλλα μένουν στο «1». Ποια εμφάνιση οδηγεί το χέρι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να γράψει το απόλυτο «5»; Σε ποια διαγωνιζόμενη ο Στέλιος Κουδουνάρης βαθμολογεί ζωγραφίζοντας μία καρδιά δίπλα στον αριθμό;

Ο μεγαλύτερος αιφνιδιασμός στο πλατό δεν έρχεται από τους βαθμούς αλλά από τον έρωτα! Η Τζωρτζίνα Μωραΐτη κάνει την εμφάνισή της συνοδευόμενη από τον σύντροφό της. Σε αυτό το look ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο και ο αγαπημένος της γονατίζει μπροστά της στην πιο ρομαντική πρόταση γάμου στο πλατό του My Style Rocks!

Η προσπάθεια μιας fashionista σε αυτό τον κύκλο των εμφανίσεων επιβραβεύεται με την υψηλότερη βαθμολογία και αναδεικνύεται νικήτρια λαμβάνοντας το έπαθλο των 2.500 ευρώ. Ωστόσο τρεις διαγωνιζόμενες δεν είχαν τόσο καλή επίδοση και θα βρεθούν ένα βήμα πριν από την έξοδό τους από το My Style Rocks.


Ειδήσεις σήμερα:

To Phantom πετούσε με 800 χλμ./ώρα τη στιγμή της συντριβής

Βίντεο σοκ: H στιγμή που Ρώσοι στρατιώτες εξοντώνονται από ουκρανικό πύραυλο

Ρωσίδα αφέντρα δηλητηρίασε φίλη της με τσιζκέικ - «Καταπέλτης» ο Έλληνας κατήγορος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης