Μιράντα Κερ και Κέιτι Πέρι μαζί στο κόκκινο χαλί - «Είναι σαν να κέρδισα άλλη μια αδελφή»

Μιράντα Κερ και Κέιτι Πέρι μαζί στο κόκκινο χαλί - «Είναι σαν να κέρδισα άλλη μια αδελφή»

Η πρώην και η νυν σύντροφος του Ορλάντο Μπλουμ είναι κολλητές και κάνουν παρέα

perry-kerr3
Αυτό είναι που λέμε σύγχρονη οικογένεια. Η Κέιτι Πέρι και η Μιράντα Κερ απέδειξαν ότι οι «πρώην και οι νέες σύζυγοι» μπορούν να είναι φίλες. Οι δύο κυρίες περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί στο 20ό ετήσιο G'Day USA Arts Gala στο Λος Άντζελες και δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν.

Η τραγουδίστρια - η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον πρώην σύζυγο του supermodel,Ορλάντο Μπλουμ – ήταν εντυπωσιακή με ένα χρυσό σύνολο του αυστραλιανού brand Zimmerman το βράδυ του Σαββάτου.

Η εμφάνιση της Πέρι αποτελούνταν από ένα μεταλλικό τοπ και μια ασορτί φούστα σε στιλ μπαλούν. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσά κοσμήματα.



Από την άλλη η 39χρονη Κερ, επέλεξε ένα λευκό στράπλες κοκτέιλ φόρεμα. Το πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret φορούσε αστραφτερά σκουλαρίκια και ασημένιες γόβες.

Κλείσιμο
Η Κερ έλαβε βραβείο Αριστείας στις Τέχνες, το οποίο παρουσίασε η Πέρι.

«Κάποιοι από εσάς μπορεί να μπερδεύεστε γιατί παρουσιάζω τη Μιράντα. Και ναι, είναι αλήθεια, τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης θα ήθελαν να μας δουν να παλεύουμε με τη λάσπη αλλά είμαστε εδώ αγαπημένες , επειδή η Μιράντα είναι αγάπη. Και όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, η αγάπη έχει πολλές εκδοχές».



Η Πέρι – που με τον Μπλουμ έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη είπε: «Είμαι περήφανη που είμαι οικογένεια με μια γυναίκα που ζει την αλήθεια της κάθε μέρα με χάρη και ομορφιά».



Μάλιστα η Πέρι συνέχισε αστειευόμενη για την Κερ: «Είναι αφοσιωμένη στα τρία όμορφα αγόρια της, στον σύντροφό της και σε αυτό το καυτό σώμα που καίει. Είμαι τόσο ευγνώμων για τη σύγχρονη μικτή μας οικογένεια. Είναι σαν να κέρδισα άλλη μια αδελφή».



Η Μιράντα Κερ και ο Ορλάντο Μπλουμ ήταν παντρεμένοι από το 2010 έως το 2013.

«Παρά το γεγονός ότι αυτό είναι το τέλος του γάμου μας, αγαπάμε, υποστηρίζουμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον ως γονείς του γιου μας και ως οικογένεια», είχαν πει όταν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Ο Bloom άρχισε στη συνέχεια να βγαίνει με την Πέρι το 2016. Και μετά από έναν σύντομο χωρισμό το 2017, το ζευγάρι αναζωπύρωσε το ειδύλλιό του τον επόμενο χρόνο. Αρραβωνιάστηκαν το 2019.

Η Κερ και ο μεγιστάνας του Snapchat σύζυγός της είναι παντρεμένοι από το 2017 και έχουν μαζί δύο παιδιά.

Το μοντέλο έχει υπάρξει στο παρελθόν ειλικρινής για τη φιλία της με την Πέρι λέγοντας στο περιοδικό LVR πέρυσι: «Λατρεύω την Κέρι και είμαι ευγνώμων που ο Ορλάντο βρήκε κάποια με την οποία είναι ευτυχισμένος».

Ειδήσεις σήμερα:

Χιόνια σε ημιορεινά και πτώση της θερμοκρασίας - Έρχεται «πολικός αεροχείμαρρος»


Καθοδηγούμενη του Παντσέρι εμφανίζουν την Καϊλή - «Ζούσε σαν σταρ του σινεμά»

Ο Ερντογάν μεγαλώνει το ρήγμα με τη Δύση με νέο ξέσπασμα κατά ΗΠΑ, Γαλλίας, Σουηδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης