Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του Australian Open με τον Στέφανο Τσιτσιπά να δίνει τη δική του μάχη απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Έλληνα τενίστα να διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά Grand Slam, αλλά και την πρωτιά στην παγκόσμια κατάταξη.
Τον τελικό παρακολουθούν χιλιάδες Έλληνες, μεταξύ των οποίων και η Τζένη Μπαλατσινού και μάλιστα με παρέα το μικρότερο από τα παιδιά της.
Η παρουσιάστρια ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη-Αντώνιου, τον γιο της με τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος εμφανίζεται να κρατά στα χέρια του μία ρακέτα τένις και να παρακολουθεί την αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο αθλητές.
Στο στιγμιότυπο που ανέβασε μέσα από το προφίλ της στην πλατφόρμα, ανέφερε το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά και δίπλα πρόσθεσε ένα εικονίδιο με την ελληνική σημαία.
Καθώς ο τρόπος που παρέχονται πλέον οι υπηρεσίες αλλάζει με τη δύναμη της τεχνολογίας, οι εταιρικές επικοινωνίες αποκτούν κι αυτές έναν νέο χαρακτήρα. Οι επιχειρήσεις που θέλουν να υπάρχουν στο σήμερα, αδιαμφισβήτητα καλούνται να εκσυγχρονιστούν και να εισάγουν νέες τεχνολογίες στη ροή εργασιών τους.
Η ωραιότερη εποχή του χρόνου μάς εμπνέει να αναζητήσουμε χρώματα, στυλ και νέα μοτίβα για να ανανεώσουμε τη βεράντα και τον κήπο μας και να εναρμονιστούμε με την αναγέννηση της Φύσης!
Η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, η διατήρηση ενός υγιούς βάρους και η μείωση του καφέ και του αλκοόλ είναι κάποιοι από τους παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες σύλληψης