Το μοντέλο και παρουσιάστρια ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020, έγινε για τέταρτη φορά μητέρα και υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο της, τον οποίο απέκτησε με τον δεύτερο σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.
Με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, μία ζωγραφιά που έφτιαξε σε έναν μαυροπίνακα με τα άλλα τρία της παιδιά την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο, καθώς και μαζί τον Βασίλη Κικίλια, προκειμένου να πουν τα «χρόνια πολλά» στον μικρό Παναγιώτη – Αντώνιο.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς