Σακίρα: Οι σπόντες στον Πικέ έστειλαν τη νέα σύντροφό του στον ψυχολόγο

Σακίρα: Οι σπόντες στον Πικέ έστειλαν τη νέα σύντροφό του στον ψυχολόγο

Η Κλάρα Κία Μαρτί απομονώθηκε στο σπίτι των γονιών της μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Σακίρα

sakira_klara_kia_pike
Η Σακίρα πήρε την εκδίκησή της από τον Πικέ με το νέο της τραγούδι, το οποίο έχει γίνει viral σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo» λέει έμμεσα η Κολομβιανή σταρ στον πρώην σύντροφό της και η «μπάλα» πήρε και την Κλάρα Κία Μαρτί, τη νέα σύντροφο του Ζεράρ Πικέ, η οποία τελικά δυσκολεύτηκε πολύ στο να διαχειριστεί τον «ντόρο» του «Bzrp Music Sessions 53» που κυκλοφόρησε στα μέσα του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Κία Μαρτί δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το αναπάντεχο ξέσπασμα της Σακίρα με τους δισεκατομμύρια φαν από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το τραγούδι σκιαγραφεί την 23χρονη και η αντιμετώπιση του κόσμου που τη συναντά στον δρόμο, αλλά και η αγριότητα στα social media εναντίον της, την ώθησαν στο να ζητήσει την ψυχολογική στήριξη των ειδικών.


Από τη στιγμή που η ταυτότητά της δεν είναι πλέον κρυφή, αλλά και η πίεση που της ασκεί η τεράστια απήχηση ενός τραγουδιού που έμμεσα τη στοχοποιεί, οδήγησαν το «ντροπαλό» -σύμφωνα με τη Marca- κορίτσι του Πικέ να πάει σε ψυχολόγο. Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και δημοσιογράφος, επικαλούμενος πηγές από την προσωπική της ασφάλεια.
Clara

Η Κία έχει αρχίσει τις επισκέψεις σε ειδικούς για την ψυχική της υγεία από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον Ισπανό, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα του συντρόφου της, αλλά και το γεγονός ότι το όνομά της φιγουράρει σε δημοφιλή σάιτ, περιοδικά και εκπομπές.

Ο δημοσιογράφος Saul Ortiz έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση της Κία.

«Βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ μέρες, δουλεύοντας από απόσταση. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι κορίτσι 23 ετών και να σε συζητά όλη η Ισπανία και όλος ο κόσμος» είπε.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Χένρι Καβίλ απολαμβάνει τον έρωτά του με τη Νάταλι Βισκούσο


Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ευχαρίστησε τη γηραιότερη θαυμάστριά του με ένα βίντεο


Η προϊσταμένη του στη Google τον απέλυσε επειδή την απέρριψε ερωτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης