Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ευχαρίστησε τη γηραιότερη θαυμάστριά του με ένα βίντεο

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ευχαρίστησε τη γηραιότερη θαυμάστριά του με ένα βίντεο

Η 102χρονη που παρακολουθεί τον Μπέκαμ από την αρχή της καριέρας του, ενθουσιάστηκε με το μήνυμα που έλαβε - Δείτε το βίντεο

beckham-42342
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στη γηραιότερη θαυμάστριά του, Μόνα Χάρρυ, η οποία είναι 102 ετών και ζει στο γηροκομείο Castor Lodge στο Πίτερμπορο.

Στο βίντεο, ο Μπέκαμ ευχαρίστησε τη Xάρρυ για την αμέριστη υποστήριξή της καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του και την αποκάλεσε «απίστευτη γυναίκα».

Η 102χρονη, η οποία ήταν κωδικογράφος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και υπηρέτησε στη Βασιλική Ναυτική Υπηρεσία Γυναικών, φέρεται να «συγκλονίστηκε από το γλυκό μήνυμα» και «δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε κάνει κάτι τόσο ξεχωριστό για εκείνη», σύμφωνα με ανακοίνωση του οίκου ευγηρίας.

Δείτε το βίντεο
David Beckham surprises 102-year-old superfan with video message

Το μήνυμα του Μπέκαμ δεν συγκίνησε μόνο εκείνη αλλά και τις κόρες της, οι οποίες έμειναν έκπληκτες από τη γλυκιά χειρονομία του σταρ. «Έχουν περάσει χρόνια από τότε που έχω δει τη μητέρα μου με τέτοιο χαμόγελο στο πρόσωπό της», δήλωσε η κόρη της. «Ποιος ήξερε ότι ένας Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν το μόνο που χρειαζόταν; Σας ευχαριστώ που το κάνατε αυτό τη μαμά μας».

Το γηροκομείο διοργάνωσε επίσης ένα πάρτι με θέμα τον Μπέκαμ για τη Χάρρυ, όπου έλαβε μια χάρτινη κόπια του αστέρα του ποδοσφαίρου. «Η Μόνα λατρεύει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και λατρεύει να μιλάει γι' αυτόν», δήλωσε η Λόρα Μιλς, που εργάζεται στο ίδρυμα. «Πάντα λέει πόσο ξεχωριστός, υπέροχος και φιλάνθρωπος είναι».
david-beckham-thanks-102-year-old-fan-2



Ειδήσεις σήμερα

Χατζηδάκης: Χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια για νέους - Ποιους αφορούν, πότε και πώς ξεκινά η χορήγησή τους

ΗΠΑ: Παγκόσμια αγανάκτηση για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Τάιρ Νίκολς - Φώναζε «αφήστε με να πάω σπίτι μου»

Κως: Παλαιστίνιοι μετανάστες... πανηγύρισαν την επίθεση με επτά νεκρούς σε συναγωγή στην Ιερουσαλήμ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης