Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Δεν συμπαθώ καθόλου ούτε εγώ, ούτε και τα παιδιά μου τη νέα σύντροφό του

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Δεν συμπαθώ καθόλου ούτε εγώ, ούτε και τα παιδιά μου τη νέα σύντροφό του

«Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους» αποκάλυψε το πρώην μοντέλο

vatidou
Η Εύη Βατίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο. Οι ρεπόρτερ των τηλεοπτικών εκπομπών ρώτησαν το πρώην μοντέλο για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, και μάλιστα η ίδια αποκάλυψε αν συμπαθεί ή όχι τη νέα σύντροφό του.

Όσον αφορά στους έρωτες της ζωής της η Εύη Βατίδου αποκάλυψε: «Δεν μου έχουν κάνει προξενιό. Εγώ παντρεύτηκα, έναν τον βρήκα και τον βρήκα μόνη μου από έρωτα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που δεν θέλω να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις θεωρώ ότι οι έρωτες αρχίζουν να μην είναι πια στο πεδίο μας».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq2qw0ta6k35)

Για τον αν συγχωρεί την απιστία, ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει αν την συγχωρώ ή δεν την συγχωρώ. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό… Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει «τάρανδο». Δεν το ‘μαθα ποτέ και δεν με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία. Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να πιστεύεις ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου».

Μιλώντας για τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια, τόνισε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους».

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Αλέξη Κούγια
Ο Αλέξης Κούγιας εχθές 26 Ιανουαρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή.

Κλείσιμο
Ο γνωστός ποινικολόγος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο στήριγμά του, τη σύντροφό του, με την οποία είναι εδώ και αρκετό καιρό μαζί: «Έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας, πάρα πολύ και γενικότερα είναι επιπέδου. Ας μην συζητάμε για αυτά. Είναι επιστήμων, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος. Από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική ή ερωτική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδί. Το κράτησα και το απολαμβάνω» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq20cfsvbtvt)

Όσον αφορά στο πρόβλημα της υγείας του ο ίδιος σημείωσε:  «Όταν σου χτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος, εκείνη την στιγμή υφίστασαι ένα σοκ. Είχα ένα ατύχημα του αγίου Νεκταρίου, έκανα νηστεία 40 μέρες, μετά από παιδάκι… και στο τέλος της νηστείας είπα να κάνω εξετάσεις. Εκεί βρέθηκε ότι ενώ τον Σεπτέμβριο ήταν όλα καθαρά, είχα μια υπερβολική αύξηση στους καρκινικούς δείκτες. Βρέθηκε ότι έχω έναν όγκο πολύ κοντά στους λεμφαδένες. Εκεί είπα σε μία στιγμή στον γιατρό ''ρε π… δεν σκοτωνόμουν στο ατύχημα;'' Απεδείχθη ότι ήταν επιθετικός καρκίνος και μάλιστα τελευταία είχε μια μικρή υποτροπή, η οποία ήταν δικαιολογημένη λόγω της επιθετικότητας του καρκίνου, γι' αυτό κάνω το τελευταίο διάστημα ακτινοθεραπείες κι ορμονοθεραπείες μαζί».

Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Ποιες περιοχές θα πληγούν τις επόμενες ώρες

Μητσοτάκης: Αντεπίθεση από τη Βουλή και εφ' όλης της ύλης σύγκριση με τον Τσίπρα

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ παραλίγο να σκοτώσει τη Χίλαρι Σουάνκ, ενώ έκανε... στριπτίζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης