Εύη Βατίδου: Πήγε στη λαϊκή αγορά… με κάρτα – «Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε μετρητά»

Εύη Βατίδου: Πήγε στη λαϊκή αγορά… με κάρτα – «Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε μετρητά»

«Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο super market και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά» ανέφερε

Evi_Vatidou_
Η Εύη Βατίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, καθώς έκανε τη βόλτα της στη λαϊκή αγορά. Μάλιστα δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, είχε προκαλέσει αίσθηση με την αντίδρασή της, όταν σε έξοδό της οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν θα αγόραζε αθλητικά από τη λαϊκή. Τότε είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε ιδέα πως υπάρχουν αθλητικά στη λαϊκή.

Σήμερα, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, η Εύη Βατίδου κατά τη βόλτα της στη λαϊκή, δεν γνώριζε ότι δεν μπορεί να πληρώσει με κάρτα: «Η πραγματικότητα είναι ότι έχει η λαϊκή τα καλύτερα φρούτα και στις καλύτερες τιμές» ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου στη βόλτα που έκανε στη λαϊκή, ενώ στη συνέχεια δε δίστασε να ρωτήσει έναν παραγωγό αν το κάθε κομμάτι αβοκάντο κοστίζει 5,90 ή αν η τιμή αυτή είναι για ένα κιλό.

«Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο super market και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα. Για μια οικογένεια που θέλει να γεμίσει το καλάθι του νοικοκυριού είναι προφανές ότι οι τιμές είναι καλύτερες… Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε και μετρητά… Δεν το ήξερα αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στους πάγκους με τα ρούχα και τα κοσμήματα απ΄ όπου -όπως είπε- δεν είχε περάσει ποτέ ξανά και αρνήθηκε να αγοράσει το ο,τιδήποτε από εκεί.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpj76vlw839d)

Κλείσιμο
Πριν από κάποιες ημέρες η Εύη Βατίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκε αν έχει ψωνίσει ποτέ αθλητικά είδη από τη λαϊκή αγορά. Η ίδια ωστόσο, δεν έκρυψε την έκπληξή της, αφού δεν γνώριζε καν ότι στη λαϊκή πωλούνται ρούχα.

«Γιατί έχει η λαϊκή; Με πιάνεις ανενημέρωτη…» απάντησε με έκπληξη η Εύη Βατίδου. Όταν η δημοσιογράφος της επισήμανε πως εκεί μπορεί να βρει αθλητικά είδη, πιτζάμες κι εσώρουχα, απάντησε: «Δεν το ήξερα».

«Να τι μπορεί να μάθει ένας άνθρωπος. Εν τω μεταξύ έχω πάει στη λαϊκή -της Βουλιαγμένης βέβαια- μόνο μία φορά στη ζωή μου. Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό. Είδες τι μαθαίνεις; Ωραία. Όχι, δεν θα ψώνιζα από τη λαϊκή» συμπλήρωσε.

Εύη Βατίδου: «Μόνο μια φορά έχω πάει λαϊκή στη ζωή μου»


Δείτε βίντεο: Εύη Βατίδου: Πήγε στη λαϊκή αγορά… με κάρτα – «Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε μετρητά»
Εύη Βατίδου: Πήγε στη λαϊκή αγορά… με κάρτα – «Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε μετρητά»


Ειδήσεις σήμερα

 Σε πρώτο πλάνο το εκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ σε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Συναγερμός στην περιοχή των Ελληνορώσσων για την εξαφάνιση 14χρονης


Ο Έντουαρντ Νόρτον ανακάλυψε ότι προγιαγιά του ήταν η... Ποκαχόντας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης