Σπύρος Μπιμπίλας για Σοφία Βογιατζάκη: «Θα πρέπει να προσέχει τι λέει»

Σπύρος Μπιμπίλας για Σοφία Βογιατζάκη: «Θα πρέπει να προσέχει τι λέει»

«Είναι σαν να αδιαφορεί με το τι γίνεται με τις καταγγελίες και το σωματείο» αναφέρει

spiros-bibilas
Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη Σοφία Βογιατζάκη και τα όσα είπε εκείνη για το θέατρο, τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές και τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε πως η συνάδελφός του πρέπει να σκέφτεται άλλη φορά καλύτερα το τι θα πει, πριν μιλήσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq1zeow7fnh5)

«Θα τη δω την Σοφία. Είναι μια ηθοποιός που εκτιμώ, όμως θα πρέπει να προσέχει τι λέει. Άλλο είναι το θέμα της Βογιατζάκη, δεν είναι το φλέγον», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με τον τρόπο αυτό είναι σαν να αδιαφορεί με το τι γίνεται με τις καταγγελίες και το σωματείο. Ας έρθει να γραφτεί το σωματείο», συμπλήρωσε.

Τι είχε πει η Σοφία Βογιατζάκη

Η Σοφία Βογιατζάκη είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν μερικές ημέρες στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην επιθυμία της να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη.

Αρχικά η ηθοποιός είχε πει: «Τα μεγαλύτερα όνειρα μου έχουν εκπληρωθεί. Έχω κάνει υπέροχες συνεργασίες και πάντα το όνειρό μου ήταν αυτό και όχι οι ρόλοι. Ο άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ από 10 ετών είναι ο Γιώργος Κιμούλης και μακάρι η ζωή να με ευλογήσει να δουλέψω μαζί του».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια η Σοφία Βογιατζάκη ερωτήθηκε για την επιστροφή του στο θέατρο μετά τη δικαστική διαμάχη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε γιατί μου αρέσει να τον βλέπω πάνω στη σκηνή. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το θέατρο από το Α ως το Ω και είναι μαγικός όταν μιλάει για το θέατρο. Μία συνεργασία μαζί του είναι 40 σεμινάρια υποκριτικής ταυτόχρονα. Έχω χαρεί πολύ».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Αποχώρησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από το Survivor, η αντίδραση του Μάριου - Δείτε βίντεο

Κύπελλο Ελλάδας: Όλα τα βλέμματα στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τζέσικα Σίμπσον: Ανησυχούν για την υγεία της τα κοντινά της πρόσωπα - «Ζυγίζει λιγότερο από τη 10χρονη κόρη της»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης