Σπύρος Μπιμπίλας για Σοφία Βογιατζάκη: «Έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει οι συναδέλφισσές της;»

Σπύρος Μπιμπίλας για Σοφία Βογιατζάκη: «Έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει οι συναδέλφισσές της;»

H ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα πως «μακάρι να με ευλογήσει η ζωή να συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη»

mpimpilas-vogiatzaki
Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη, όταν ανέφερε σε συνέντευξή της πως μακάρι να την ευλογήσει η ζωή και να δουλέψει μαζί του.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μιλώντας στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Δευτέρας 24/1, αναρωτήθηκε αν η Σοφία Βογιατζάκη έχει πληροφορηθεί τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της για τον Γιώργο Κιμούλη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» στο 04:18
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq07vz77ye21)

Πιο αναλυτικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Κάποιος ηθοποιός θέλει να εκφράσει την αμέριστή του συμπάθεια προς έναν από αυτούς που έχουν καταγγελθεί. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός, η κυρία Βογιατζάκη, που ούτε καν είναι στο σωματείο γραμμένη δεν έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της;» και συμπλήρωσε:

«Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να προσβάλει τις συναδέλφους της που έχουν καταγγείλει για συγκεκριμένους λόγους τον κύριο Κιμούλη, ο οποίος κατά τα άλλα, είναι ένας πολύ σημαντικός ηθοποιός, όπως λέει και η κυρία Βογιατζάκη».

Τι είχε πει η Σοφία Βογιατζάκη
Η Σοφία Βογιατζάκη είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν μερικές ημέρες στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην επιθυμία της να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη.

Κλείσιμο
Αρχικά η ηθοποιός είχε πει: «Τα μεγαλύτερα όνειρα μου έχουν εκπληρωθεί. Έχω κάνει υπέροχες συνεργασίες και πάντα το όνειρό μου ήταν αυτό και όχι οι ρόλοι. Ο άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ από 10 ετών είναι ο Γιώργος Κιμούλης και μακάρι η ζωή να με ευλογήσει να δουλέψω μαζί του».

Στη συνέχεια η Σοφία Βογιατζάκη ερωτήθηκε για την επιστροφή του στο θέατρο μετά τη δικαστική διαμάχη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε γιατί μου αρέσει να τον βλέπω πάνω στη σκηνή. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το θέατρο από το Α ως το Ω και είναι μαγικός όταν μιλάει για το θέατρο. Μία συνεργασία μαζί του είναι 40 σεμινάρια υποκριτικής ταυτόχρονα. Έχω χαρεί πολύ».

Ειδήσεις σήμερα:

Λουκέτο ακόμα και την ίδια μέρα για όσους δεν κόβουν αποδείξεις

Διάρρηξη με τη μέθοδο του «ριφιφί» σε κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη - Δείτε φωτογραφίες

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζητά να εκτελούνται όσοι βλέπουν πορνό στη Βόρεια Κορέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης