Πάμελα Άντερσον: «Όταν έγραφα τα απομνημονεύματά μου είχα πάρει 12 κιλά»

Πάμελα Άντερσον: «Όταν έγραφα τα απομνημονεύματά μου είχα πάρει 12 κιλά»

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν την βοήθησε κανείς στη συγγραφή του βιβλίου της «Love, Pamela»

Pamela_Exof
Η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε ότι έγραψε μόνη της τα απομνημονεύματά της και δεν συνεργάστηκε με κάποιον συγγραφέα. Το αποτέλεσμα όπως λέει ήταν να πάρει περίπου 12 κιλά.

Η 55χρονη μιλώντας στην εκπομπή The Howard Stern Show είπε ότι η συγγραφή του βιβλίου της ήταν μόνο μια «τεράστια μάχη» για να πείσει τον κόσμο να πιστέψει ότι μπορούσε να γράψει το «Love, Pamela» χωρίς καμία βοήθεια.

«Ήταν τρελό, αλλά πήρα πολλά κιλά για να πω την ιστορία μου», είπε η Άντερσον στον παρουσιαστή, εξηγώντας ότι αμέσως μετά έχασε όλο το βάρος μόλις τελείωσε η συγγραφή.

«Ήταν σχεδόν σαν να κρατιόμουν από κάτι - Ήταν κάτι σαν προστασία, μια φουσκωμένη πανοπλία».

Pamela Anderson Wrote Her Memoir by Herself


Η Πάμελα είπε ότι αναρωτιόταν αν το σώμα της άλλαζε επειδή «απλά γερνούσε» και η μητέρα της μάλιστα τη ρώτησε γιατί δεν επιδείκνυε πια το σώμα της.

«Απλά έλεγα, 'Τι φιγούρα;' Ξέρετε, αστειευόμουν», δήλωσε η Άντερσον, η οποία ακολουθεί βίγκαν τρόπο ζωής.

«Ήμουν χάλια εκείνη την εποχή, οπότε μου άρεσε που ήμουν απλή χωρίς μακιγιάζ χωρίς τίποτα και σκέφτηκα: “Ξέρεις κάτι; Αν σου αρέσω έτσι - αν σου αρέσω στα χειρότερά μου, ίσως σου αρέσω”».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Πάμελα Άντερσον ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε για τη βραβευμένη με Emmy σειρά του Hulu «Pam & Tommy».

Pamela Anderson Didn’t Know About “Pam & Tommy” Until the Show Was Already Made


Η Πάμελα Άντσερον και ο ροκάς Τόμι Λι παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 1995, μετά από μόλις τέσσερις ημέρες σχέσης. Χώρισαν τρία χρόνια αργότερα και έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους τον 26χρονο Μπράντον και τον 25χρονο Ντίλαν.

Κλείσιμο
Μια πηγή από το περιβάλλον της Άντερσον δήλωσε στο Entertainment Weekly λίγο μετά την πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2022 ότι δεν θα δει «ποτέ» τη σειρά του Hulu. Η σειρά εξιστορεί το έπος του διαβόητου sex tape του πρώην ζευγαριού, το οποίο είχε κλαπεί το 1995 και αργότερα κυκλοφόρησε. Η Άντερσον έχει επίσης ισχυριστεί ότι δεν είδε ποτέ το βίντεο.

«Θυμάμαι ότι είδα αυτό το "Pam & Tommy" στο Hulu, ή κάποια διαφήμιση γι' αυτό, και σκέφτηκα, "Τι στο διάολο είναι αυτό;"». «Κανείς δεν μου τηλεφώνησε, κανείς δεν με ρώτησε. Είμαι ακόμα ζωντανή!» αναφώνησε.

Ο Στερν ρώτησε την Άντερσον αν επικοινώνησε ποτέ με τον «πολύ λογικό» Σεθ Ρόγκεν, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, ή με οποιονδήποτε άλλο παραγωγό για να εκφράσει τον αποτροπιασμό της. Παραδέχτηκε ότι δεν το έκανε ποτέ. Η The Post επικοινώνησε με εκπρόσωπο του Rogen για σχόλια.

«Ένιωσα να με προσπερνάει κάπως αυτό», εξομολογήθηκε.

«Δεν νομίζω ότι απεικόνισαν πραγματικά θετικά τον Τόμι ή εμένα. Δεν ξέρω, το μόνο που άκουσα ήταν ότι ήταν ένα πολύ ρηχό είδος αναπαράστασης για εμάς, της εποχής εκείνης. Δεν ξέρω γιατί - θέλω να πω, μακάρι να είχαν τηλεφωνήσει».

Αλλά ακόμη και αν κάποιος της είχε τηλεφωνήσει, η Άντερσον αμφιβάλλει ότι θα δεχόταν να συμμετάσχει στην αναμόχλευση του θέματος.

Ειδήσεις σήμερα:

H κακοκαιρία σάρωσε τη Ζάκυνθο - Σήμερα η πιο δύσκολη ημέρα (βίντεο)

Το μήνυμά του Ερντογάν στις ΗΠΑ για την Ελλάδα και ο «πάγος» από το Βερολίνο

Αποχώρησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από το Survivor, η αντίδραση του Μάριου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης