Πάμελα Άντερσον για τον Τόμι Λι: «Ήταν η μοναδική στιγμή της ζωής μου που ένιωθα πραγματικά ερωτευμένη»

Πάμελα Άντερσον για τον Τόμι Λι: «Ήταν η μοναδική στιγμή της ζωής μου που ένιωθα πραγματικά ερωτευμένη»

«Είμαι ευγνώμων που είναι ο πατέρας των παιδιών μου» δήλωσε σε άλλο σημείο

pamela_anderson__1_
Eκτός από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τη ζωή της και θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου στο Netflix, με τίτλο «Pamela, a love story», η Πάμελα Άντερσον θα κυκλοφορήσει και τα απομνημονεύματά της.

Σε αυτά, δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός τον Τόμι Λι, τον μεγάλο της έρωτα και την πιο σκοτεινή σελίδα της ζωής της. «Η ζωή μου, χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο λανθασμένες αντιλήψεις. Κακοί, άγριοι και χαμένοι», αναφέρει σε ένα σημείο η ηθοποιός για την πολυτάραχη ζωή της.

Αν και πέρασε από 5 γάμους και δεκάδες συντρόφους, ο μόνος που κατάφερε να στιγματίσει την Πάμελα Άντερσον ήταν ο Τόμι Λι. Το θρυλικό ζευγάρι των 90's χώρισε το 1998, ωστόσο μέχρι να φτάσουν στο διαζύγιο, προηγήθηκαν δυο παιδιά και 4 χρόνια κοινής ζωής.

«Ήταν η μοναδική στιγμή της ζωής μου που ένιωσα πραγματικά ερωτευμένη», είπε για τον άλλοτε σύζυγό της στο People, με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ και του βιβλίου της. «Είμαι ευγνώμων που είναι ο πατέρας των παιδιών μου», συμπλήρωσε, ενώ ανέφερε επίσης, πως πλέον, σπάνια μιλούν.

Σε ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το ντοκιμαντέρ, η Πάμελα Άντερσον αναφέρεται στο sex tape που κυκλοφόρησε το 1996 με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Κλείσιμο
Όπως ακούγεται να λέει, η κυκλοφορία του βίντεο, την έκανε να νιώθει «άρρωστη» για χρόνια. «Προσπάθησα να βγάλω από τη ζωή μου αυτή την κλεμμένη κασέτα για να επιβιώσω. Και τώρα έρχονται όλα ξανά στην επιφάνεια. Νιώθω άρρωστη. Μου άφησε τραύματα», αναφέρει η Πάμελα Άντερσον.



Στη συνέχεια, δηλώνει πως είναι έτοιμη επιτέλους να διηγηθεί για πρώτη φορά η ίδια την ιστορία της, καθώς μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες ντοκιμαντέρ και σειρές, που αφηγούνται τη ζωή της και επικεντρώνονται στη «σκοτεινή» περίοδο της ζωής της, μετά τη δημοσιοποίηση του sex tape.

Πιο πρόσφατη, είναι η σειρά της Hulu, «Pam & Tommy», για την οποία μάλιστα, η ηθοποιός είχε αντιδράσει έντονα. Άλλωστε, ανέφερε πως κάποια γεγονότα διαστρεβλώθηκαν στη σειρά και δεν είχαν καμία σχέση με όσα πραγματικά συνέβησαν.

«Θέλω να πάρω εγώ τον έλεγχο της αφήγησης για πρώτη φορά», δηλώνει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock



Ειδήσεις σήμερα:

Qatargate - Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή για ακόμη έναν μήνα

Μοσχάτο: «Πήρες λεφτά κι από τη μάνα μου, θα σε σκοτώσω» - Ο τελευταίος διάλογος της 47χρονης με τον λογιστή

Άλεκ Μπάλντουιν: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης