Πάμελα Άντερσον: «Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μου προσέφερε ένα σπίτι και μία Porsche για να γίνω το κορίτσι του»

Πάμελα Άντερσον: «Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μου προσέφερε ένα σπίτι και μία Porsche για να γίνω το κορίτσι του»

«Γλυκιά μου, αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που θα δεχτείς, είσαι στο Χόλιγουντ τώρα» ήταν τα λόγια του «Σλάι» στη σεξοβόμβα

pamela-stallone
Νέες αποκαλύψεις για την ταραχώδη ζωή της Πάμελα Άντερσον έχει φέρει στην επιφάνεια το ντοκιμαντέρ της στο Netflix, με τίτλο «Pamela, a Love Story».

Η σταρ που αναδείχθηκε στο απόλυτο sex symbol κατά τη δεκαετία του '90, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τη σεξουαλική κακοποίηση και τον βιασμό που έζησε, την καριέρα της, αλλά και ολόκληρη την κινηματογραφική βιομηχανία.

Ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε για τη ζωή της, η Πάμελα Άντερσον αναφέρθηκε και στον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος στο παρελθόν προσπάθησε να την κερδίσει.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου προσέφερε ένα σπίτι και μία Porsche για να γίνω το Νο1 κορίτσι του», ενώ σχολίασε: «Αυτό σημαίνει πως υπάρχει και Νο2;».



«Μου είπε: "Γλυκιά μου, αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που θα δεχτείς. Είσαι στο Χόλιγουντ τώρα". Τον απέρριψα αμέσως. Ήθελα να ερωτευτώ. Δεν ήθελα τίποτα λιγότερο από αυτό», συμπλήρωσε η Πάμελα Άντερσον.

Κλείσιμο
Εκπρόσωποι του ηθοποιού εξέδωσαν ανακοίνωση στον Τύπο, αναφέροντας πως η δήλωση της σταρ είναι «ψευδής και κατασκευασμένη. Ο κύριος Σταλόνε επιβεβαιώνει πως δεν είπε τίποτα από αυτά».



Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός της έκανε την εν λόγω πρόταση. Αν και η Πάμελα Άντερσον δεν συνδέθηκε ερωτικά μαζί του, ήταν ζευγάρι με άλλους σταρ, όπως ο Τόμι Λι, ο Σκοτ Μπάιο, ο Ντιν Κέιν, ο Έρικ Νις και ο Kid Rock. 

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης