Survivor All Star - Καλύβα: «Η αγάπη δεν έχει όρια, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα ξαναγίνει»

Survivor All Star - Καλύβα: «Η αγάπη δεν έχει όρια, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα ξαναγίνει»

Δείτε βίντεο με όσα είπαν Μάριος Πρίαμος, Καρολίνα Καλύβα και Μαριαλένα Ρoυμελιώτη για τις κρυφές συναντήσεις στη ζούγκλα του Survivor All Star

karolina_marios93
Η κρυφή συνάντηση της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη απασχόλησε το τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι στο επεισόδιο της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου, οι δύο παίκτες αναφέρθηκαν στο συμβάν.

Αρχικά, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είπε:

«Όταν μιλάμε για αγάπη μιλάμε για το ότι η αγάπη δεν έχει όρια, δε μας έχουν βάλει όρια στο να μη βλέπουμε τους αντιπάλους μας και τα λοιπά, είναι ανθρώπινο κατά βάση. Πραγματικά δεν μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και κατά πόσο θα φάει την ποινή όλη ομάδα, γιατί όταν υπάρχει αγάπη δεν υπάρχει όριο».

Όσον αφορά τα σχόλια της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία έκανε μία αναφορά σε σχέση της Καλύβα εκτός παιχνιδιού, η δεύτερη απάντησε:

«Το τι θέλω εγώ πως το θέλω εγώ αφορά εμένα. Οι φωνές οι περαιτέρω ας μείνουν στην άκρη παρακαλώ. Το τι κάνει ο καθένας τα προσωπικά του αφορά εκείνον γι' αυτό λέγονται προσωπικά. Το μόνο που μπορώ να δώσω μια δικαιολογία είναι στο νεαρό στην ηλικία της Ασημίνας, που βγαίνει και λέει για τις σχέσεις μου και τα λοιπά. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλλει την σχέση του άλλου, τι να πω "δε μου αρέσει;", το θεωρώ κατινιά».

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpzt1an29i61)
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpzt0uaxghdl)

Με τη σειρά του, ο Μάριος Πρίαμος εξέφρασε το παράπονο που είχε από τους παίκτες που αντέδρασαν σρο συμβούλιο, ενώ είχαν καταλάβει για τις συναντήσεις.

«Γιατί δεν μας το είπαν στην καλύβα;» αναρωτιέται στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αντιτάχθηκε και εκείνος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για την τοποθέτησή της, τονίζοντας ότι «Αυτό που έχουμε με την Καρολίνα δεν αφορά κανέναν».

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpzt5ixc6849)
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpzt6ye2toa1)

Για τις κρυφές συναντήσεις της Καρολίνας να την καλύβα και του Μάριου Πριάμου Ιωαννίδη μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία παραδέχτηκε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού ότι και εκείνη με το Σάκη Κατσούλη βρέθηκαν μαζί στη ζούγκλα.

Είπε συγκεκριμένα «ο Γιώργος έκανε μία ανακοίνωση βασικά ξεκίνησε να μιλάει, για κανόνες του παιχνιδιού και αφορούσε τον Μάριο με την Καρολίνα και η αλήθεια είναι ότι έχουν βρεθεί τα παιδιά, όπως έχω βρεθεί και εγώ με το Σάκη με πάρα πολύ κόπο. Οι καλύβες μας είναι αρκετά μακριά και για να βρεθείς με τον άλλον πρέπει να πεις μέσα από το δάσος. Είχαμε κοπεί παντού από τα φύλλα και τα λοιπά αλλά βρεθήκαμε, πήρα εγώ την Καρολίνα πήρε ο Σάκης τον Μάριο οπότε έγινε μία συνάντηση. Από κει και πέρα καταλαβαίνουμε όλοι τους κανόνες του παιχνιδιού και όπως είπε και ο Γιώργος αν ξαναγίνει δεν θα την πληρώσει όλη η ομάδα».

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpzs92450l2x)

Ειδήσεις σήμερα:

Στις φλόγες τυλίχθηκε ιστορικό πολυκατάστημα στο Εδιμβούργο - Δείτε βίντεο

Φωτογραφία από τη στιγμή που ο ψευτογιατρός κάνει ένεση σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας

Twitter με συνδρομή χωρίς διαφημίσεις θα λανσάρει ο Έλον Μασκ για να ρεφάρει τις απώλειες






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης