Νατάσσα Μποφίλιου: Οι αντιδράσεις για τη φωτογράφηση στο Λονδίνο υπήρξαν γιατί είμαι γυναίκα αριστερή

Νατάσσα Μποφίλιου: Οι αντιδράσεις για τη φωτογράφηση στο Λονδίνο υπήρξαν γιατί είμαι γυναίκα αριστερή

Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε για τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά τις εικόνες της με κομψά και ακριβά ρούχα στην Αγγλία

bofiliou_foto_2xr
Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε στη «δίνη του κυκλώνα» με το ελληνικό twitter να χωρίζεται σε δυο στρατόπεδα για το ταξίδι της στο Λονδίνο και την φωτογράφησημε κομψά και ακριβά ρούχα για γνωστό brand γυναικείων ρούχων.

Στο podcast του Pride Radio 986 η γνωστή ερμηνεύτρια απάντησε στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι τότε αναρτήσεις και έδωσε τη δική της εκτίμηση για τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε ο σάλος. 

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δε μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα. Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δε μπορεί να είσαι με αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα”.

Μα εγώ ήθελα να φοράω στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει. Να φοράω τα στενά ρούχα μου άμα θέλω, να βγάζω τα β@@ μου άμα θέλω, οπότε εγώ είχα την ανάγκη να το διεκδικήσω χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω» ανέφερε η Νατάσα Μποφίλιου.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpwv7szgfdkh)
 

Κλείσιμο
Τι απάντησε, όμως, για το ταξίδι στο Λονδίνο και τον χαμό που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; «Αυτά είναι τόσο παρωχημένα, τόσο πασέ, τόσο γελοία και οι άνθρωποι που τα λένε –αν θες την προσωπική μου άποψη- δεν τα πιστεύουν. Θα φοράω τέτοια ωραία ρούχα, όποτε μου προτείνεται, γιατί αγαπώ πολύ και τη μόδα που δεν το έχω κρύψει. Επίσης, δεν έχουν βαρεθεί κάποιοι άνθρωποι να το λένε; Έτσι ντύνομαι από 18 χρονών που έχω βγει σε αυτή τη δουλειά. Νομίζω ότι δεν έχω προσποιηθεί.

Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου».


Δείτε βίντεο: Μποφίλιου: Οι αντιδράσεις για το Λονδίνο υπήρξαν γιατί είμαι αριστερή
Μποφίλιου: Οι αντιδράσεις για το Λονδίνο υπήρξαν γιατί είμαι αριστερή



Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαι αποφασισμένη, θα σε σκοτώσω» - Τα τελευταία λόγια της 47χρονης στο λογιστή

Η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή - Αρνητικά κατέθεσε για την ευρωβουλευτή ο Παντσέρι

Καταιγίδα στην Αττική - Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης