Σταματίνα Τσιμτσιλή: H συγγνώμη της για το πλάνο του Άουσβιτς στην κωμική στήλη της εκπομπής

Σταματίνα Τσιμτσιλή: H συγγνώμη της για το πλάνο του Άουσβιτς στην κωμική στήλη της εκπομπής

«Οφείλω μια συγγνώμη, αν τυχόν δημιουργήθηκε κάποιος λάθος συνειρμός και στενοχωρήσαμε κάποιους ανθρώπους» ανέφερε 

stamatina_tsimtsili__1_
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε δημόσια συγγνώμη, για ένα λάθος που έγινε στη στήλη του Λευτέρη Μητσόπουλου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της κωμικής του στήλης στην εκπομπή «Happy Day», ένα πλάνο του Άουσβιτς προβλήθηκε κατά λάθος από κάποιον συνεργάτη. Θεωρώντας πως ίσως αυτό δημιουργήσει λάθος συνειρμούς, προσβάλει ή στενοχωρήσει κάποιους ανθρώπους, η παρουσιάστρια θέλησε να απολογηθεί δημόσια.

Αρχικά, δήλωσε: «Θέλω λίγο την προσοχή σας, γιατί θέλω να πω ότι το Ολοκαύτωμα όπως όλοι γνωρίζετε και οι εκατομμύρια ζωές που χάθηκαν σε μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας, θεωρείται -και δικαίως- ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Σαν γεγονός είναι τόσο σοβαρό που έχει στοιχειώσει τις ζωές όλων των ανθρώπων και είναι ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί και να επαναληφθεί ποτέ».

«Δεν είναι τυχαίο ότι την 27η Ιανουαρίου έχει θεσπιστεί η Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος και αναγνωρίζεται από την Ελλάδα. Είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο πως κανένα αστείο και χωρίς πρόθεση και χωρίς σκοπό και ασυνείδητα και ασυναίσθητα δεν πρέπει να ταυτίζεται με αυτό το γεγονός», συμπλήρωσε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη»

Στη συνέχεια, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με τη στήλη του Λευτέρη Μητσόπουλου και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του συνεργάτη της.

«Επειδή έγινε ένα λάθος από έναν συνεργάτη της εκπομπής μας και πέρασε ένα πλάνο του Άουσβιτς στη στήλη του Λευτέρη Μητσόπουλου, με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη και εκπροσωπώντας τον συνεργάτη μας που έκανε αυτό το λάθος και μάλιστα, χωρίς πρόθεση. Φυσικά, ζητώ συγγνώμη και για εμάς, γιατί ως επικεφαλής της εκπομπής, οφείλω μια συγγνώμη, αν τυχόν δημιουργήθηκε κάποιος λάθος συνειρμός και στενοχωρήσαμε κάποιους ανθρώπους», δήλωσε.

Κλείσιμο
Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Δεν έγινε ούτε συνειδητά, ούτε επί τούτου κι εννοείται πως όταν καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, νομίζω φάνηκε από την αντίδραση όλων μας, αλλά και από την πρόθεσή μας αυτή τη στιγμή να ζητήσουμε αυτή την ειλικρινή συγγνώμη. Σημασία έχει, όταν γίνεται ένα λάθος, να βγαίνουμε μπροστά να παραδεχόμαστε και να έχουμε το θάρρος να απευθυνθούμε στους ανθρώπους που στενοχωρήσαμε και να ζητήσουμε μια ειλικρινή συγγνώμη».



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη με τη μέθοδο του... ριφιφί σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη

Φυλάκιση 20 μηνών με αναστολή σε 88χρονο οδηγό που παρέσυρε ζευγάρι στον Βόλο

Το viral βίντεο της Σακίρα που επικρίνει τη μητέρα του Πικέ: «Δεν ακολουθώ ξανά τη συμβουλή σου!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης