Happy Day: Ένταση στο πλατό για τον αντικαπνιστικό νόμο - «Παντού καπνίζουν» λέει η Τσιμτσιλή

Happy Day: Ένταση στο πλατό για τον αντικαπνιστικό νόμο - «Παντού καπνίζουν» λέει η Τσιμτσιλή

«Σε μια χώρα που στα νοσοκομεία δεν βρίσκεις κρεβάτι μας ενόχλησε ο αντικαπνιστικός νόμος;» λέει ο Παπανώτας - «Αυτό είναι λαϊκισμός» του απαντά η παρουσιάστρια

happy_day
Πρόστιμο επιβλήθηκε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και οι Melisses, αφού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν τον Βασίλη Μπισμπίκη να κρατά στο χέρι του τσιγάρο.

Η εκπομπή «Happy Day» παρουσίασε το θέμα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως τον τελευταίο χρόνο, πραγματοποιεί περισσότερες εξόδους κι έχει διαπιστώσει πως ο αντικαπνιστικός νόμος δεν τηρείται πουθενά.

Ο Δημήτρης Παπανώτας αντέδρασε τότε, στην ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη στα social media, όπου ο υπουργός Υγείας αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι η ευθύνη των διοικήσεων των νυχτερινών μαγαζιών είναι μεγάλη, καθώς όχι απλά ανέχονται τους θαμώνες που καπνίζουν, αλλά τους σερβίρουν και τασάκια, όπως παρατηρεί, παραθέτοντας μάλιστα και μια προσωπική του εμπειρία από κέντρο διασκέδασης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpcdon1hyvop)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αρχικά, σχολίασε: «Το νυχτερινό κέντρο στην ουσία αποδέχεται το γεγονός. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι, επειδή βγαίνω λίγο παραπάνω φέτος, παντού καπνίζουν το βράδυ στα νυχτερινά κέντρα. Δυστυχώς, ο αντικαπνιστικός νόμος "καταστρατηγείται" παντού. Μόνο στα εστιατόρια είναι σεβαστός».

Κλείσιμο
Τότε, ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε, μεταξύ άλλων: «Σε μια χώρα που στα νοσοκομεία δεν βρίσκεις κρεβάτι μας ενόχλησε ο αντικαπνιστικός νόμος;», με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Αυτός είναι λαϊκισμός. Ο κ. Πλεύρης δεν μπορούσε να κλείσει τα μάτια σε αυτή τη φωτογραφία που αναπαράχθηκε στα social media».


Ειδήσεις σήμερα:

Τα λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι - Τι υποστήριξε ο οδηγός

Νέα «θερμή εισβολή» τις επόμενες ημέρες - Ο καιρός μέχρι την Πρωτοχρονιά

Αυξάνεται το πετρέλαιο θέρμανσης κατά 10 λεπτά το λιτρο και... «βλέπουμε»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης