Τζορτζ Κλούνεϊ: Έκανε δωρεά ύψους 20.000 ευρώ για τους πλημμυροπαθείς στη Γαλλία

Τζορτζ Κλούνεϊ: Έκανε δωρεά ύψους 20.000 ευρώ για τους πλημμυροπαθείς στη Γαλλία

Αρχικά δεν έγινε γνωστή η δωρεά του Χολιγουντιανού ηθοποιού, καθώς δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί

george_clooney
Την έμπρακτη στήριξη του σε κατοίκους της νοτιοανατολικής Γαλλίας που δεν είχαν που να μείνουν μετά τις σαρωτικές πλημμύρες, έδειξε ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Μιλώντας στους «Times», ο δήμαρχος του Λε Βαλ αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε προχωρήσει σε δωρεά ύψους 20.000 ευρώ.

Ο Ζερεμί Τζουλιάνο είπε στους «Times», ότι στην αρχή δεν έγινε γνωστή η δωρεά του Τζορτζ Κλούνεϊ καθώς ο ηθοποιός δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί. «Τώρα βρισκόμαστε στη φάση της ανοικοδόμησης [της πόλης] και γι’ αυτό πίεσα να το πούμε για να γνωρίζουν οι πληγέντες ποιος έκανε αυτή τη δωρεά» πρόσθεσε ο δήμαρχος του Λε Βαλ.
Η εν λόγω περιοχή στη νοτιοανατολική Γαλλία επλήγη από σαρωτικές πλημμύρες τον Οκτώβριο του 2021. Ο ηθοποιός δώρισε 20.000 ευρώ για την στέγαση των κατοίκων για έξι μήνες καθώς επισκεύαζαν τα σπίτια τους.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο αμπελώνας του ηθοποιού βρίσκεται κοντά στην περιοχή. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ αγόρασαν το κτήμα «Ντομέν ντι Καναντέλ» στην περιοχή Μπρινιόλ το 2021, λίγους μήνες πριν τις καταστροφικές πλημμύρες έναντι 6,2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Tatler. Το κτήμα περιλαμβάνει μια αγροικία του 18ου αιώνα, ελαιώνα, πισίνα, γήπεδο τένις και έναν αμπελώνα 25 στρεμμάτων. Απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διάσημο κτήμα του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και σε κοντινή απόσταση από το «Σατό Μαργκουί», του σκηνοθέτη και παραγωγού Τζορτζ Λούκας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Oι Survivors του ΣΚΑΪ... επαγγελματίες με σύστημα «καμήλα»

Ζέστη, σκόνη και ισχυροί νοτιάδες έως την Πέμπτη - Έρχεται τσουχτερό κρύο

Πότε βγαίνει η απόφαση για Φιλιππίδη - «Δεν μπορούσε να ανεχθεί το “όχι’’»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης