Νεφέλη Κουρή για Μαύρο Ρόδο: «Η Αλεξία θεωρεί υπεύθυνο τον πατέρα της για τον θάνατο της μητέρας της»

Νεφέλη Κουρή για Μαύρο Ρόδο: «Η Αλεξία θεωρεί υπεύθυνο τον πατέρα της για τον θάνατο της μητέρας της»

«Η Αλεξία μετά από αυτό το γεγονός αλλάζει πολύ σαν άνθρωπος» συμπλήρωσε η ηθοποιός

Kouri
Η Νεφέλη Κουρή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Η ηθοποιός δήλωσε πως ο «Πέτρος» και η «Αλεξία» του «Μαύρου Ρόδου» βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά τον  θάνατο της μητέρας τους, «Αγγελικής»: «Αρκετές μέρες μετά το γύρισμα όλοι στο συνεργείο νιώθαμε περίεργα. Επέστρεφα σπίτι και με ρωτούσαν “τι έχεις;”. Τα μάτια μας ήταν κατακόκκινα» ανέφερε η Νεφέλη Κουρή.

«Η Αλεξία θεωρεί υπεύθυνο τον πατέρα της. Εάν δεν ήταν μπλεγμένος με τη νύχτα και τη μαφία πιστεύει πως δεν θα συνέβαινε αυτό. Έχει πολύ θυμό. Η Αλεξία μετά από αυτό το γεγονός αλλάζει πολύ σαν άνθρωπος, αρχίζει να απομονώνεται και κλείνεται στον εαυτό της» πρόσθεσε.  

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpuboxx22c4x)
 
Κλείσιμο
Για τον Πέτρο και την Ελισάβετ, υπογράμμισε: «Ο Πέτρος νιώθει πολύ άσχημα, γιατί θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για τον θάνατο της μητέρας του. Θεωρεί πως αυτή η σφαίρα είχε στόχο τον ίδιο. Είναι πλημμυρισμένος με ένοχες. Η Ελισάβετ θα στηρίξει τον Πέτρο και θα έρθουν πιο κοντά».

Όσον αφορά το κλίμα στα γυρίσματα, σχολίασε ότι το cast του «Μαύρου Ρόδου» είναι πολύ δεμένο, ενώ η ίδια έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον τηλεοπτικό της αδελφό, Μιχαήλ Ταμπακάκη. Περιέγραψε και ένα αστείο περιστατικό: «Ο διευθυντής παραγωγής έκανε μία πλάκα σε όλους λέγοντας πως είμαι έγκυος. Όλοι το πίστεψαν και μου έλεγαν “μάθαμε τα ευχάριστα, είσαι καλά;”. Κόντεψα να το πιστέψω κι εγώ!» είπε η ηθοποιός.

Η Νεφέλη Κουρή αναφέρθηκε και στην αγάπη του κόσμου για τη σειρά: «Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με το "Μαύρο Ρόδο" και αυτό με κάνει χαρούμενη. Στο τέλος του προηγούμενου επεισοδίου νόμιζαν πως πεθαίνει η Αλεξία και μου έστελναν μηνύματα ρωτώντας γιατί φεύγω από τη σειρά».


Ειδήσεις σήμερα:

Oι Survivors του ΣΚΑΪ... επαγγελματίες με σύστημα «καμήλα»

Ζέστη, σκόνη και ισχυροί νοτιάδες έως την Πέμπτη - Έρχεται τσουχτερό κρύο

Πότε βγαίνει η απόφαση για Φιλιππίδη - «Δεν μπορούσε να ανεχθεί το “όχι’’»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης