Ελένη Δήμου: «Μάλλον έχω τη φήμη της σκληρής αλλά δεν πειράζει, μου αρέσει»

Ελένη Δήμου: «Μάλλον έχω τη φήμη της σκληρής αλλά δεν πειράζει, μου αρέσει»

«Δεν πήρα ποτέ να μάθω τι λένε για μένα και τέτοια» πρόσθεσε - Δείτε βίντεο

elenydhmoy3
Η Ελένη Δήμου παραχώρησε μία συνέντευξη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα της, τη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα, ενώ σχολίασε και τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για την ίδια.

Η τραγουδίστρια έκανε πιο συγκεκριμένα, δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» και ανάμεσα σε όσα είπε, παραδέχτηκε ότι η Μαρινέλα ήταν ένας σταθμός στη ζωή της.

«Είχα μία τάση να μην βάφομαι στην σκηνή. Η Μαρινέλα με είχε σταματήσει, μου λέει να πάω στο καμαρίνι να βαφτώ και ύστερα να βγω. Και είχε δίκιο! Ο Γιώργος Νταλάρας δεν κατάφερε να σβήσει τον μύθο του μέσα μου, δεν απομυθοποιήθηκε» είπε αρχικά.

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpr7rl4kvdj5)

Στην πορεία, σχολίασε ότι: «Βλακείες μπορεί να έχω κάνει, τα έχω και δημόσια. Δεν προσπάθησα να κρυφτώ, δεν ζούσα με αυτό το άγχος. Είμαι πιο ροκ, πιο χύμα. Δίνω πολλή βάση στη δουλειά μου και αυτό το έμαθα από τη Μαρινέλα. Μου είχε πει πώς πρέπει να μην είμαι στην σκηνή ίδια με τους από κάτω. Πρέπει να λάμψω!».

Τέλος, η Ελένη Δήμου πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι φήμη έχω, μάλλον της σκληρής αλλά δεν πειράζει καθόλου, μου αρέσει. Δεν πήρα ποτέ να μάθω τι λένε για μένα και τέτοια. Ποτέ!».

Ειδήσεις σήμερα:

Gov.gr: Πώς θα ιδρύσετε ατομική επιχείρηση σε πέντε λεπτά - Βήμα βήμα η διαδικασία

Ο Δημήτρης Δανίκας για τα Όσκαρ - Τα φαβορί και οι δέκα κορυφαίες ταινίες του 2022

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τη Δευτέρα στις 12:00 η κηδεία - Από τις 6 έως τις 10:30 η σορός στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης