Η Ελένη Δήμου «στάζει μέλι» για τον άνδρα της: «Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη γη»
«Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο», είπε η τραγουδίστρια σε μια από τις σπάνιες φορές που μιλάει για την προσωπική της ζωή
Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε καλεσμένη ηΕλένη Δήμουκαι μέσα σε όλα εξομολογήθηκε την αγάπη και τρυφερά συναισθήματα που τρέφει για τον σύζυγό της, τον μουσικό παραγωγό και ηχολήπτη Άκη Γκολφίδη.
«Ο σύζυγός μου είναι σπουδαίος άνθρωπος, ο Άκης έχει ένα καταπληκτικό επίπεδο. Τον θαυμάζω. Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη Γη! Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο! Το έχω δηλώσει και στον γιο μου, αν ο πατέρας του πάθει κάτι θα χάσει δύο ανθρώπους. Είμαι αποφασισμένη. Ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα. Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι της δισκογραφικής εταιρίας, αυτό έκανε ο Άκης. Ο Άκης έβγαλε αυτό που ήθελα και αυτό που ήμουν. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες, πέσαμε έξω σε κάποιες κινήσεις, οικονομικά και εκεί φάνηκε η αγάπη του ενός για τον άλλον», είπε η Ελένη Δήμου σε μια από τις σπάνιες φορές που μιλάει για τον σύζυγό της.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας