ΗΙωάννα Τούνη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, μαζί με το μωρό της.
Σε ένα βίντεο που ανάρτησε σε story στο Ιnstagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Instagrammer και το μωρό φαίνονται να κοιμούνται στο αυτοκίνητο, κατά την επιστροφή τους στο σπίτι. «Τώρα κοιμούνται παρέα», έγραψε πάνω στο βίντεο.
Η εκπομπή «Super Κατερίνα» εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από την αποχώρηση της Instagrammer δίπλα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το πρωί της Παρασκευής.
Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο του την περασμένη Τρίτη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Κατά την αναχώρησή τους από το μαιευτήριο, δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση και απέφυγαν τους δημοσιογράφους, με την Ιωάννα Τούνη να φορά μάσκα προστασίας, για να διαφυλάξει την υγείας τόσο της ίδιας, όσο και του μωρού της.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.