Η Λένα Δροσάκη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τη φωτογραφία που τη δείχνει χέρι-χέρι, έξω από το δικαστήριο με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό», η Λένα Δροσάκη δήλωσε πως η εικόνα αυτή πρέπει να υπενθυμίζει στον κόσμο πως πρέπει να βρίσκεται ο ένας δίπλα στον άλλο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cppa3z8azezt)
«Η άφιξη των τριών μας ήταν πράγματι μια εικόνα που κι εγώ όταν την είδα, είπα ότι θα ήθελα οι άνθρωποι να είμαστε μια γροθιά, ο ένας δίπλα στον άλλο, σε κάθε δύσκολη στιγμή», ανέφερε.
Όσο για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, η ηθοποιός σχολίασε: «Η απολογία ανά τους αιώνες είναι ένα ιερό συμβάν και θα το σεβαστούμε όλοι μας». Τέλος, δήλωσε: «Φαντάζομαι πως ο Πέτρος Φιλιππίδης ένιωσε λύτρωση».
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.