Γιώργος Δασκαλάκης: Η φωτογραφία του την ώρα της χημειοθεραπείας

Γιώργος Δασκαλάκης: Η φωτογραφία του την ώρα της χημειοθεραπείας

«Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι μας, δεν πονάς» έγραψε μεταξύ άλλων

giorgos_daskalakis__3_
Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Δασκαλάκη, καθώς η μάχη του με τον καρκίνο συνεχίζεται.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν χάνει τη δύναμή του και παλεύει καθημερινά. Υπενθυμίζεται πως έχει διαγνωσθεί με καρκίνο στους λεμφαδένες.

Είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά στέλνει μηνύματα στους διαδικτυακούς του φίλους. Αυτή τη φορά μοιράστηκε με το κοινό του μια φωτογραφία στο Facebook, μέσα από το νοσοκομείο, την ώρα της χημειοθεραπείας.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Καλημέρα Αγάπες μου!!! Πολύχρωμα και Έντονα... Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι μας δεν πονάς... Οι συναγωνιστές της μάχης με το Θηρίο γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ!!! Και να έχεις και ένα χεράκι πάνω στο κορμί σου να σε αγγίζει και να σε χαϊδεύει όπως κάνει το κοριτσάκι μου ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ 🙏🙏🙏🙏🙏».

Δείτε την ανάρτησή του:

δασκαλακης

Κλείσιμο
Σε πρόσφατη ανάρτηση που είχε κάνει, ο τραγουδιστής έκανε γνωστό στο κοινό του ότι η υγεία του υποτροπίασε. Όπως αποκάλυψε η σύντροφός του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μία θρόμβωση που εμφανίστηκε στο πόδι του τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι.

«Ο Γιώργος έχει υποτροπιάσει εξαιτίας της θρόμβωσης, που έχει πάθει στο αριστερό πόδι του. Έγινε ξαφνικά. Τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, δυσκολεύεται να πάει ακόμα και τουαλέτα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ψυχολογική του κατάσταση, δήλωσε πως εναλλάσσεται συνεχώς και εκεί που είναι δυνατός και αισιόδοξος, ξαφνικά «πέφτει» και νομίζει ότι θα χάσει τη μάχη.

«Θα πάμε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Γιώργος σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο, δεν σταματάει να μιλάει για τον θάνατο. Εκεί που είναι δυνατός, εκεί τον παίρνει από κάτω και μου λέει "θα πεθάνω". Τον στηρίζω με πολλή αγάπη και χιούμορ», σημείωσε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Θα ταφεί στο Τατόι ως ιδιώτης - Η απόφαση της κυβέρνησης

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: «Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου», λέει η μητέρα

Πρίγκιπας Χάρι: Γεννήθηκα για την περίπτωση που ο Ουίλιαμ χρειαζόταν κάποιο... όργανο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης