Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: Υποτροπίασα, νιώθω ανήμπορος

Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: Υποτροπίασα, νιώθω ανήμπορος

«Εκεί που λες έχω τη δύναμη να αντέξω τα πάντα τρως ένα χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής 

Daskalakis__1_
Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο και με μία νέα του δημοσίευση στο Facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Ο τραγουδιστής γνωστοποίησε πριν από κάποιους μήνες το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και έδειξε με φωτογραφίες, τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Σήμερα, 27 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Δασκαλάκης μίλησε για τον Γολγοθά τον οποίο ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βιώνει στον αγώνα του απέναντι στην ασθένεια: «Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!! Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε… Και εκεί που λες έχω τη δύναμη έχω τα κότσια να αντέξω τα πάντα τρως ένα Χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι και νοιώθεις άχρηστος και Ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε με αγκαλιά τους πόνους και τις σκέψεις για το μέλλον…

Δεν κλαίγομαι ξέρω την κατάσταση…είμαι απόλυτα Ρεαλιστής… Απλά λυγίζεις… και όσοι περνάμε τον ίδιο Γολγοθά γνωρίζουν πολύ καλά τα εννοώ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και του χρόνου απλά να είναι ένα κακό όνειρο!!! Η Παναγία μαζί μας ΑΜΗΝ» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε τη δημοσίευση 

Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!! Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε.... Και...

Posted by Giorgos Daskalakis B on Tuesday, December 27, 2022
Πριν από περίπου δύο μήνες ο τραγουδιστής είχε κάνει μία ακόμη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κι όπως έγραψε, «είναι ήδη νικητής».

«Καλημέρα Αγάπες μου!!!! Καλό και ευλογημένο Σαββατοκύριακο να έχουμε και πάντα με υγεία για όλο το Κόσμο!!! Εμείς δίνουμε τη μάχη μας και είμαστε ήδη νικητές!!! Μασάμε??? ΟΧΙ βέβαια... Με την αγάπη σας και τη βοήθεια του ΘΕΟΥ θα τα καταφέρουμε!!! ΑΜΗΝ 🙏🙏🙏🙏🙏», έγραψε.
δασκαλακηηης
Κλείσιμο
Τον περασμένο Αύγουστο, ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε κι έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους για αίμα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο. Μάλιστα, επισήμανε πως όλο αυτό το διάστημα, η εμφάνισή του έχει αλλάξει σημαντικά.

Ακόμα είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», δήλωσε πως: «Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Να σας πω κάτι, ίσως είμαι τυχερός. Έχει και στιγμές που λυγίζεις. Λες "ναι ρε, θα σε κερδίσω και του χρόνου θα ξανατραγουδάω". Αλλά έρχονται και οι στιγμές που λες "μα γιατί σε εμένα; Γιατί όλα σε εμένα;"».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co01z5simyq1)

Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς ξεκίνησε για εκείνον αυτή η περιπέτεια. «Αργήσαμε να μάθουμε τι έχω. Μιλούσα με τον κουμπάρο μου, τον Νάσο Γουμενίδη και του είχα πει ότι δεν νιώθω καλά. Ένιωθα ατονίες και είχα βγάλει κάτω από τη μασχάλη μου ένα πράγμα σαν σπυράκι. Δεν δίνουμε σημασία πολλές φορές σε κάτι, αν και με πονούσε, ειδικά όταν το έπιανα. Τραγουδούσα κανονικά, αλλά έφτασε η μέρα των γενεθλίων μου κι είχα φλέματα, είχα χάσει κιλά, είχα χάσει την όρεξή μου. Τραγουδούσα κι έπεσα κάτω. Έλεγα ότι δεν ήμουν καλά. Μου έλεγαν να πάω νοσοκομείο κι έλεγα όχι. Έφτασε τέλος Ιουλίου και είπα στη μάνα μου να πάμε στο νοσοκομείο, γιατί δεν έπαιρνα ούτε ανάσα. Κάναμε αξονικές και στην τρίτη αξονική, εντελώς τυχαία, βρήκαν τον καρκίνο στους λεμφαδένες μου. Αυτή ήταν η αιτία που είχα όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Μου είπαν ότι ίσως το προλάβουμε το χειρότερο. Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω», είπε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Στη φυλακή δύο ακόμα ανήλικοι για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον

«Καζάνι που βράζει» το Κόσοβο: Νέα οδοφράγματα έστησαν οι Σέρβοι στη βόρεια Μιτρόβιτσα

Corriere Della Sera: Η Καϊλή επιμένει στην αθωότητά της - «Θα παλέψει μέχρι τέλους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης