Αλίνα Κωτσοβούλου: Οι Μέλισσες, ο Σασμός, τα χρόνια στο Λονδίνο και οι οικονομικές δυσκολίες

Αλίνα Κωτσοβούλου: Οι Μέλισσες, ο Σασμός, τα χρόνια στο Λονδίνο και οι οικονομικές δυσκολίες

«Δεν σημαίνει το ότι παίζεις σε μια σειρά, ότι λύνονται και τα θέματά σου τα οικονομικά», είπε η ηθοποιός που υποδύεται την Άννα στη σειρά του Alpha

Alina_Kotsovoulou
Η Αλίνα Κωτσοβούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός που φέτος το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει μέσα από τη συμμετοχή της στον «Σασμό» μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια στα οικονομικά της αλλά και για το πώς μετά τις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε σε μια άλλη σπουδαία σειρά τον «Σασμό».

Προσωπική ζωή, γάμος και οικογένεια

Η Αλίνα Κωτσοβούλου μιλώντας για την οικογένειά της και τον γάμο της είπε: «Παντρεύτηκα έχω ένα παιδάκι, είμαστε καλά και πορευόμαστε, όπως όλοι οι άνθρωποι. Δεν είμαι κάτι το σπουδαίο. Όλοι οι άνθρωποι παντρεύονται, καταφέρνουν κάνουν παιδιά, άλλοι μένουν μαζί μετά, άλλοι όχι… έχουν αλλάξει πάρα πολύ οι εποχές. Οι συνθήκες δεν είναι πολύ εύκολες για να μένουν μαζί οι άνθρωποι, να έχουν σχέσεις, οικογένειες. Είναι πάρα πολύ δύσκολα».

Οι οικονομικές δυσκολίες την εποχή της κρίσης
Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της αναφέρθηκε και στη δεκαετία της οικονομικής κρίσης. «Το πέρασα δύσκολα το κομμάτι αυτό και ακόμα το περνάω. Δεν σημαίνει το ότι παίζεις σε μια σειρά, ότι λύνονται και τα θέματά σου τα οικονομικά. Οι αμοιβές είναι χαμηλές, τα γυρίσματα πολύωρα. Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι δύσκολες. Όταν εργάζεσαι είσαι καλά, όταν δεν εργάζεσαι είναι το θέμα. Τα χρόνια που τα πράγματα δεν ήταν καλά, έγραψα, έκανα συναυλίες, τραγούδησα, μετέφρασα, κάνω και εκφωνήσεις στο ραδιόφωνο. Μετά την έλευση ενός παιδιού παλεύεις ακόμα περισσότερο, σκέφτεσαι πιο πρακτικά κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά για το πώς πορεύτηκε τα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chqftgqqnqg9-sf)


Η ηθοποιός μίλησε και για τα χρόνια που έζησε στο Λονδίνο και εργάστηκε ως ρεσεψιονίστ σε ξεννοδοχείο. «Όταν έκανα μεταπτυχιακό στο Λονδίνο, δούλευα ρεσεψιονίστ στο Shakespeare Hotel και μου άρεσε πολύ, θα μπορούσα να το κάνω ως επάγγελμα».

Μετά τις… Μέλισσες ήρθε ο Σασμός
Μιλώντας για το σήμερα και τα επαγγελματικά της η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες και μετέπειτα στον Σασμό.

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά που άλλαξε τη ροή της μυθοπλασίας. Δεν έχει σημασία που τώρα είμαι στον Σασμό, αλλά αυτά πρέπει να το πούμε… Η σειρά αυτή, άνοιξε έναν δρόμο να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Έβαλε ο παραγωγός το χέρι στην τσέπη, αγκάλιασε και ο τηλεθεατής το εγχείρημα και πήγε όλο πολύ καλά», είπε η Αλίνα Κωτσοβούλου για το σύντομο πέρασμά της από τις Άγριες Μέλισσες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chqfuzv9mh0h-st)


Κλείσιμο
Μιλώντας για το ρόλο της Άννας στον «Σασμό» λέει: «Μου περιγράψανε τον ρόλο, ότι είναι μια γυναίκα ενός άντρα αυταρχικού και δύσκολου, τον υποδύεται ο Στάθης Μαντζώρος εξαιρετικά και ότι είναι η μητέρα ενός πολύ ιδιαίτερου παιδιού που είναι διάνοια. Του Μανόλη και της Θοδώρας, η οποία είναι μια καλλονή και τα ανακατεύει όλα. Όταν ήρθαν τα πρώτα σενάρια ανακάλυψα αυτή την γυναίκα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chqfu6qpsntt-sf)


Η ηθοποιός μίλησε και για τον Δημήτρη Λάλο που υποδύεται τον Μαθιό: «Οι φίλες μου έχουν πάθει… λάλωση με τον Δημήτρη Λάλο. Τους αρέσει πολύ ο Μαθιός και τον τρολάρουμε στα γυρίσματα(…) Με παίρνουν τηλέφωνα φίλες και διάφοροι και όλο μου λένε: “Τι θα κάνει ο Μαθιός; Τι κάνει αυτός; Μην μας πειράξετε τον Μαθιό”, πολύ έντονα».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «εξπρές» με πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις ανέμους, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

«Μηδενική ανοχή στην κυνικότητα»: Οι συμβολισμοί της αποπομπής Λιβανού και της διαγραφής Δούκα

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Aπό «τρίτο πρόσωπο» βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης