Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε πώς έχασε την παρθενιά του - «Μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα»

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε πώς έχασε την παρθενιά του - «Μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα»

Ο δούκας του Σάσσεξ παραδέχεται ότι στα 17 του έκανε χρήση κάνναβης και κοκαΐνης

harry_virgin_main
Τα «άπλυτα» και τα.. «πλυμμένα» του οίκου τους φέρεται να προσπαθούν να βγάλουν στη δημοσιότητα οι Σάσσεξ, οι οποίοι μετά την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ τους, όπου περιγράφουν τα δείνα τους, έρχονται για να προσθέσουν λίγες ακόμα πληροφορίες, βάζοντας το κοινό εντός του... κρεβατιού τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι, τις τελευταίες ημέρες, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης με τα νέα του απομνημονεύματα, που σε τίποτε δεν θυμίζουν τον πρότερο πριγκιπικό βίο του. Μετά την αποκάλυψη πως Ουίλιαμ και η Κέιτ του είπαν να ντυθεί Ναζί, σε ένα μασκέ πάρτι, οι σεξουαλικές εμπειρίες του, ήρθαν για να προστεθούν στο βιβλίο της πολυτάραχης - καθώς φαίνεται ζωής του.

«Μου φέρθηκε σαν να ήμουν ένας νεαρός επιβήτορας» σημειώνει ο Δούκας του Σάσσεξ για την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία, εγείροντας ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο περιγράφει τον βίο του στο... κρεβάτι.
Όπως σημειώνει ο «αντάρτης» του Μπάκιγχαμ στη βιογραφία του, γνώρισε μια γυναίκα στα 17 του χρόνια, η οποία ήταν μεγαλύτερή του. Ενώ εξιστορώντας ένα γεγονός αναφέρει πως ήταν το 2001 και εκείνος ακόμη μαθητής στο Κολέγιο του Ιτον στο Γουίνδσορ, όταν ο Μάρκο, ένας εκ των σωματοφυλάκων της βασιλικής οικογένειας, τον επισκέφθηκε. Κατά την επίσκεψή του, αναφέρει πως υποπτευόταν ότι ο Μάρκο είχε γνώση του... one-night stand που είχε κάνει και ήθελε να μάθει αν ισχύει.

Μάλιστα καταγράφεται πως κατά τη διάρκεια του γεύματος τους σε μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ο σωματοφύλακας παραδέχτηκε πως η βασιλική οικογένεια τον είχε στείλει για να μάθει την αλήθεια.

Κλείσιμο
«Φανταζόμουν ότι αναφερόταν στο ότι έχασα την παρθενιά μου, ένα ντροπιαστικό επεισόδιο με μία μεγαλύτερη γυναίκα σε ηλικία, στην οποία άρεσαν οι ''μάτσο'' άνδρες, και η οποία μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα. Την καβάλησα γρήγορα κι αυτή με χαστούκισε στον κ@@ο και με έστειλε μακριά. Το λάθος μου ήταν ότι επέτρεψα να γίνει ό,τι έγινε, σε χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ. Σίγουρα κάποιος θα μας είχε δει» περιγράφει λεπτομερώς ο πρίγκιπας, ο οποίος παρά τις κατηγορίες που εξαπολύει στο παλάτι και παρά την ανάλυση της πρώτης του ερωτικής περίπτυξης διατηρεί, ως κόρην οφθαλμού, τον τίτλο του.

Ωστόσο, προς έκπληξή του και όπως τονίζεται η «μυστική αποστολή» του σωματοφύλακα δεν αφορούσε στις περιπέτειες του πρίγκιπα στα χωράφια, αλλά στο αν έκανε χρήση ναρκωτικών, καθώς αυτές ήταν οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στα αυτιά του πρίγκιπα -τότε- Κάρολου.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», η 50χρονη σήμερα Κάθριν Ομάνεϊ, η οποία συμμετείχε σε εκπομπές ριάλιτι, έχει ισχυριστεί πως όταν ήταν 34 ετών και ο Χάρι 21, είχαν μια σχέση που κράτησε δύο μήνες και μάλιστα η γνωριμία τους είχε γίνει σε ένα μπαρ, αφήνοντας αιχμές για το αν ήταν εκείνη που τον έκανε να «ενσαρκώσει» τον επιβήτορα... μία βραδιά... σε ένα χωράφι.


«Πήρα κοκαΐνη στα 17 μου»

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «Daily Mail» μέρος των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι, αφιερώνονται στη χρήση... κοκαΐνης που έκανε στα 17 του. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος χρησιμοποιούσε το ναρκωτικά κατά τη διάρκεια των άγριων πάρτι του.

«Δεν ήταν πολύ διασκεδαστικό, δεν με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο αλλά αισθάνθηκα διαφορετικά και αυτός ήταν ο βασικός στόχος μου, να αισθάνομαι, να είμαι διαφορετικός. Ήμουν ένας νέος 17 ετών που ήθελε να δοκιμάσει οτιδήποτε ανέτρεπε τα καθιερωμένα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι έκανα» σημείωσε για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά τονίζοντας ότι ανάμεσα στα πάθη του βρέθηκαν και η κάνναβη με το αλκοόλ.
Ο βασιλιάς Κάρολος μάλιστα, τον είχε συνοδεύσει, κατά την εφηβική του ηλικία σε μια κλινική αποτοξίνωσης για να συναντήσει απεξαρτημένα άτομα, όταν ανακάλυψε ότι κάπνισε μαριχουάνα και ότι έπινε αλκοόλ σε ηλικία που δεν του επιτρεπόταν ακόμη.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ: Θερίζει η γρίπη σε όλες τις ηλικίες - Αύξηση θανάτων και εισαγωγών από κορωνοϊό

Γιόγκα: Δάσκαλοι καταγγέλλουν στο TikTok ότι έχει μετατραπεί σε... πορνό

Τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε σκάφος του Λιμενικού, που απάντησε με προειδοποιητικές βολές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης