Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά είπε:
«Όταν φτάσαμε σε ένα σημείο που μας έδωσαν ένα χρονικό περιθώριο, παραιτήθηκα από τη δουλειά. Σταμάτησα ό,τι έκανα εκείνη την περίοδο, είχα την επιλογή να το κάνω και χαίρομαι που το έκανα. Ωστόσο, το καλοκαίρι πήγα να δουλέψω και με βοήθησε πάρα πολύ».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpk5x62xju4h)
Στη συνέχεια, η Ιλένια Ουίλιαμς επισήμανε: «Σε ψυχολόγο πηγαίνω από τα 21 μου, αν δεν πήγαινα δεν ξέρω πώς θα ήμουν τώρα. Δουλεύω με τον εαυτό μου τα τελευταία 4 χρόνια και το τελευταίο εξάμηνο το κάνω πολύ εντατικά. Βάλσαμο στην ψυχή ήταν ότι είπα τα πάντα στον μπαμπά μου, συζητήσαμε τα πάντα» και πρόσθεσε: «Είχαμε κάνει συζητήσεις ακόμα και για το τι υπάρχει μετά τον θάνατο».
Το Plastic Free Greece πέρασε και από την Πλαζ του ΕΟΤ στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, με έναν παράκτιο καθαρισμό από τους ακούραστους εθελοντές που άφησε πεντακάθαρη αυτήν την υπέροχη αστική παραλία, στις 18 Μαΐου.
Η εταιρεία προσανατολίζεται σταθερά προς τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενσωματώνοντας το περιβάλλον και την κοινωνία στον πυρήνα της στρατηγικής της μέσω ενός ολοκληρωμένου Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας.